25 April 2024
VIDEOSΜΟΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΡεπορταζΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έγινε το Wangan Meet , στις 22 Ιουνίου 2014 – Video – Φωτογραφίες!

Την Κυριακή 22 Ιουνίου βρεθήκαμε στο Escape Center στο Ίλιον όπου οι ομάδες Ιαπωνικής αυτοκίνησης στο Facebook, Greek Japanese Cars και JDM Maniacs Gr, διοργάνωσαν το επονομαζόμενο ‘’WANGAN MEET’’.

 VIDEO Wangan Meet  2014

Σκοπός του eventήταν η συνάντηση ιδιοκτητών, αυτοκίνητων και μηχανών Ιαπωνικής προέλευσης και κατασκευής , από κάθε γωνία της Ελλάδας, η γνωριμία και η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών πάνω στην Ιαπωνική αυτοκίνηση και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

IMG_7749

Η ονομασία  ‘’WANGANMEET’’ δεν ήταν καθόλου τυχαία καθώς WANGAN, ονομάζεται μια λεωφόρος στην Ιαπωνία όπου γίνονται ανάλογες συναντήσεις Ιαπώνων οδηγών για τον ίδιο σκοπό.

IMG_7704

Αρκετοί λοιπόν ήταν οι φίλοι των Ιαπωνικών αυτοκίνητων και μοτοσυκλετών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών και με την παρουσία τους γέμισαν τον χώρο της εκδήλωσης και απόλαυσαν τα μηχανοκίνητα που εκτέθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους.

IMG_7664

Όσον αφορά τον χώρο της μοτοσυκλέτας, δυναμική ήταν η παρουσία του ‘’AthensSuperbikeClub’’ που είχαν στήσει το περίπτερο τους και τις μοτοσυκλέτες τους λίγο μετά την είσοδο του χώρου της εκδήλωσης. Επίσης δίπλα τους είδαμε και άλλους λάτρεις της μοτοσυκλέτας και επαγγελματίες του χώρου όπως τους ανθρώπους της www.axb.gr Αγακι Αερογραφίες, με μερικές εντυπωσιακές μοτοσυκλέτες όπου πήραμε μια γεύση από την ποιότητα της δουλειάς τους.

IMG_7595

Στο τέλος έγινε και η κλήρωση που είχε ανακοινωθεί, όπου οι διοργανωτές μοίρασαν τα δώρα που είχαν συγκεντρωθεί από τους διάφορους χορηγούς της εκδήλωσης, στην οποία κλήρωση είχαν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι παρευρισκόμενοι, έκθετες και μη, και το κυριότερο η συμμετοχή στην κλήρωση ήταν δωρεάν.

IMG_7745

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ πως όλοι οι παρευρισκόμενοι σεβάστηκαν την θερμή παράκληση-ανακοίνωση της διοργάνωσης που έλεγε πως κατά την διάρκεια του event απαγορεύονται κάθε είδους κόντρες, σπινιαρίσματα, και βανδαλισμοί μέσα στον ιδιωτικό χώρο της εκδήλωσης, και όλα κύλησαν ομαλά χωρίς ευτράπελα.

 

 

Wangan Meet 2014
Wangan Meet — συνάντηση ομάδων Ιαπωνικής αυτοκίνησης, 22 Ιουνίου 2014

Μοντάζ
Ιωάννα Φιωτάκη

Κάμερα
Δημήτρης Τσούρας

—————————————-­­—
Μουσική – Music ©
Clear Eyasy
——————-­­-

Παραγωγή
Biker Spirit Magazine
www.bikerpirit.net
© 2013 – 2014

Εκτέλεση Παραγωγής
IGF Productions
www.igf.gr

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events