20 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα 8/1/2014 ενόψει… ελληνικής προεδρίας!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα τα μεσάνυχτα στην Αθήνα για την τελετή έναρξης της ελληνικής προεδρίας. kukloforiakes-ruthmisis-eu2014Δρακόντια μέτρα θα τεθούν αύριο σε εφαρμογή στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την Τελετή Έναρξης της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Μέγαρο Μουσικής. Από νωρίς το πρωί δεκάδες απεσταλμένοι από τις χώρες μέλη της ΕΕ θα φτάνουν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να παραστούν στην Τελετή. Την ίδια ώρα η ΕΛΑΣ από τις δώδεκα το βράδυ ξεκινά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενώ από τις έξι το πρωί της Τέταρτης 8 Ιανουαρίου απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις και οι πορείες στο κέντρο της πρωτεύουσας με από απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων από τις ώρες 00.01΄έως 24.00΄, 8/1/2014, στην Λ. Βασιλίσσης Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαχάρωφ και Β. Αλεξάνδρου και στις κάθετες οδούς Αιγινήτου, στο τμήμα αυτής μεταξύ της Λ.Β.Σοφίας και της οδού Παπαδιαμαντοπούλου. Και Λούρου, Λαμψάκου, Σεμιτέλου και Κερασούντος, στο τμήμα τους μεταξύ της Λ. Β. Σοφίας και της οδού Μιχαλακοπούλου.

Ωστόσο από τις τρεις το μεσημέρι θα πραγματοποιούνται προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα στη Λ. Βασιλίσσης Σοφίας, στο τμήμα της από τη συμβολή των οδών Ζαχάρωφ και Β. Αλεξάνδρου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Στη Λ. Β. Κων/νου, στο τμήμα της από τη συμβολή των οδών Β. Αλεξάνδρου και Σπ. Μερκούρη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Στη Γέλωνος, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. Στη Κόκκαλη, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. Στη Λ. Β. Σοφίας, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ριζάρη και Βασ. Κων/νου. Στη Γενναδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. Στη Δεινοκράτους, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. Στην Αναπήρων Πολέμου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. Στη Βλαδίμηρου Μπένση, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και τέλος στη Μονή Πετράκη, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events