19 April 2024
YamahaΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Έρχεται το νέο Yamaha YZF-R3 ??? Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε!!

Η Yamaha έχει δημιουργήσει μια ιστοσελίδα «teaser», όπου προαναγγέλλει με μυστηριώδη τρόπο κάτι που πρόκειται να συμβεί στις αμέσως επόμενες μέρες. Υπάρχει μάλιστα ρολόι αντίστροφης μέτρησης, και δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ καθώς σε περίπου μια εβδομάδα θα μάθουμε τι ακριβώς θα παρουσιάσει η Ιαπωνική εταιρία.

Yamaha-RevStation-teaser-01

Το συμπέρασμα που βγαίνει από το σύντομο βίντεο που υπάρχει στην σελίδα, αλλά και διαφορές φήμες λένε πως θα δούμε τα νέα δικύλινδρα  σπορ μοντέλα της Yamaha, YZF-R25 και YZF-R3, με 250cc και 300cc αντίστοιχα ανάλογα με το ποια χώρα μιλάμε.

Οι Ιάπωνες μας είχαν προετοιμάσει με την παρουσίαση του Concept  YZR-R25 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, και φαίνεται πως το YZF-R3 προορίζεται για τις αγορές των ΗΠΑ και της Ευρώπης και αναμένεται να έχει μεγάλο μερίδιο στις μικρού κυβισμού σπορ μοτοσυκλέτες.

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=WUxfIp-Hp7M”]

Στο βίντεο της Yamaha μπορούμε να διακρίνουμε επίσης και ένα είδος maxi-scooter, που πολύ πιθανόν να  συνοδεύει τη μικρή σπορ μοτοσυκλέτα. Περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε σε λίγες μέρες όπου και θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση.

Yamaha-RevStation-teaser-02

Yamaha-RevStation-teaser-04

Yamaha-RevStation-teaser-03

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events