19 April 2024
motoGP 2014

Έτοιμος για το Le Mans ο Pedrosa μετά την επέμβαση!!

Ο Dani Pedrosa είναι έτοιμος για τον αγώνα του Le Mans αυτό το Σαββατοκύριακο μετά από την επιχείρηση που υπεβλήθη στο δεξιό καρπό του. Αφού πρώτα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί  καρπό του πριν από 12 χρόνια, ο αναβάτης της Repsol Honda, επισκέφθηκε τoν Dr Xavier Mir στη Βαρκελώνη μετά τo τελευταία Grand Prix της Jerez λόγο μιας ενόχλησης που ένιωσε.

pedrosa

Η μικρή διαδικασία περιελάμβανε δύο τομές για να φτάσουν στο αντιβράχιο, και να διορθώσουν το πρόβλημα στους καμπτήριους και εκτεινόντες μύες με ελάχιστα επεμβατική μικροχειρουργική. Όλα πήγαν καλά και ο αναβάτης θα  κάνει έναν τελευταίο έλεγχο την Παρασκευή που δα ανέβει στην μοτοσυκλέτα του για τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές και θα δει αν έχει ακόμα ενοχλήσεις.

« Μου άρεσε το Σαββατοκύριακο στη Jerez και η μάχη στο τέλος με τον Rossi ήταν πολύ διασκεδαστική,” δήλωσε ο Pedrosa για τον αγώνα της Jerez που κατέκτησε τη δεύτερη θέση. “Μετά τη δοκιμή της Δευτέρας, είχα μια ενόχληση στο δεξί καρπό μου. Την Τρίτη το πρωί πήγα να δω τον Δρ Mir και μου συνέστησε άμεση χειρουργική επέμβαση. Πήραμε τις συμβουλές του και φαίνεται όλα θα πάνε καλά με την επούλωση, αλλά υποθέτω ότι δεν θα ξέρουμε μέχρι να ανέβω στην μοτοσυκλέτα μου.

26pedrosal

“Πέρυσι κέρδισα για πρώτη φορά στο Le Mans, σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Απολαμβάνω αυτήν την πίστα και είχαμε καλά αποτελέσματα εκεί στο παρελθόν, αλλά θα πρέπει να έχουμε πάντα προσοχή μας στις καιρικές συνθήκες! Οι δοκιμές στη Jerez ήταν χρήσιμες και επιβεβαιώσαμε κάποια πράγματα, τώρα πρέπει να δούμε αν θα μπορέσουμε να τα μεταφράσουμε στην πίστα του  Le Mans αυτό το Σαββατοκύριακο.”

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events