29 March 2024
Rally Raid - Trail Ride

Αναβολή του αγώνα, αλλά και Φιλικό Trail Ride!

Ο πρώτος αγώνας Trail Ride προγραμματισμένος για τις 10 Μαρτίου, δυστυχώς αναβάλλεται.
Για τα αυτοκίνητα ακόμη δεν έχει αρθεί η αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητας λόγω ασφαλιστικής κάλυψης, ενώ ο αριθμός των λοιπών συμμετοχών με μοτοσυκλέτες δεν υποστηρίζει σε κάθε επίπεδο την ολοκλήρωση ενός μεγάλου -όπως έχει σχεδιαστεί- “Αττικού”.
Ακόμη δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε με ακρίβεια την νέα ημερομηνία τέλεσης (θα ακολουθήσει νέο Δελτίο Τύπου) καθώς δεν γνωρίζουμε πότε θα διευθετηθεί το ζήτημα της ασφάλισης των αυτοκινήτων από την ΟΜΑΕ.

Ως εκ τούτου, την Κυριακή 10 Μαρτίου, αντί αγώνα, θα πραγματοποιηθεί από το Off Road Team Φιλικό Trail Ride, σε μια διαδρομή 140 περίπου χωμάτινων χιλιομέτρων, (με δυνατότητα διακοπής της στα 30, 70, 90, 110km), τόσο για αυτοκίνητα 4Χ4, όσο και για μοτοσυκλέτες και Quad.

Δεν θα είναι αγώνας (δεν θα είναι απαραίτητη license ή Αθλητικό Δελτίο, και δεν θα υπάρχει αγωνιστική ασφάλιση), δεν θα υπάρχουν αποτελέσματα ή κατάταξη, αλλά απαλλαγμένοι από το “άγχος της διάκρισης” θα απολαύσουμε ένα χορταστικό Road Book με την υποστήριξη και την σφραγίδα του Off Road Team, ώστε να ξεφύγουμε από την χωμάτινη απραξία!

To κόστος συμμετοχής θα είναι 25€ για τις μοτοσυκλέτες, και 40€ για τα αυτοκίνητα.

Για την σωστότερη διαχείριση των συμμετοχών, παρακαλώ δηλώστε την συμμετοχή σας μέχρι την Πέμπτη το βράδυ, για τα Road Book. Εναλλακτικά μπορεί να δοθεί και ίχνος για GPS.

H εκκίνηση θα γίνει από τα Goodies στον Άγ. Στέφανο, στις 9:00 π.μ.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση, και σας υποσχόμαστε μια απίθανη – χωματερή Κυριακάτικη βόλτα!
TR header

 

Περισσότερες πληροφορίες στo: www.offroadteam.gr

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events