29 March 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΡεπορταζ

Ανακατατάξεις και παραιτήσεις στο Σ.Ο.Α.Μ. – Ανακοίνωση του Νέου Δ.Σ.

Εδώ και αρκετές ημέρες τρία από τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Μ. οι: Ανδρέας Λεφέβρ, Σταύρος Τριντής και  Βασίλης Ρούσης είχαν παραιτηθεί για λόγους κακής λειτουργίας του παρόντος ΔΣ όπως οι ίδιοι δήλωναν. Έτσι έγιναν τέσσερα τα μέλη που παραιτήθηκαν από μέλη του Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Μ. μετά και την παραίτηση του Νίκου Περιστερά που είχε γίνει εδώ και πάρα πολλούς μήνες.
Σήμερα το Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Μ. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, που εξηγεί την διαδικασία που ακολουθήθηκε για να συμπληρωθεί  το νέο Δ.Σ.  

soamlogoΑνακοίνωση ΔΣ ΣΟΑΜ

28 Ιανουαρίου 2014

Στις 8 Ιανουαρίου 2014 παραιτήθηκαν τρία εκ των επτά μελών του ΔΣ του ΣΟΑΜ και συγκεκριμένα ο Ανδρέας Λεφέβρ (λόγοι ευθιξίας και ηθικής τάξης), ο Σταύρος Τριντής και ο Βασίλης Ρούσης (λόγω διαφωνίας προς τις πλειοψηφικές αποφάσεις αλλά και με τον τρόπο λειτουργίας του παρόντος ΔΣ).

Ο πρόεδρος με τα εναπομείναντα μέλη του ΔΣ του συνδέσμου, ακολουθώντας κατά γράμμα τα προβλεπόμενα από το καταστατικό του ΣΟΑΜ και εν όψει της επικείμενης Γενικής Συνέλευσης του ΣΟΑΜ σε σύντομο χρόνο, συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ στις 22 Ιανουαρίου 2014 προς αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών, καλώντας τους τρεις επιλαχόντες, δηλαδή τους Γιώργο Κίτσο, Λάμπρο Γκουντούμα και Αντώνη Μερεμέτη. Ο Γιώργος Κίτσος και ο Λάμπρος Γκουντούμας προσήλθαν στη συνεδρίαση και αποδέχθηκαν να καταλάβουν τις θέσεις των παραιτηθέντων μελών στο ΔΣ, ενώ ο Αντώνης Μερεμέτης δεν παρέστη και σε τηλεφωνική επικοινωνία αρνήθηκε να συμμετέχει στο ΔΣ.

Σύμφωνα με το καταστατικό και συγκεκριμένα σύμφωνα με το άρθρο 17, ο πρόεδρος του ΔΣ πρότεινε σε επιφανή – ιστορικά μέλη του συνδέσμου να συμμετέχουν στο ΔΣ μέχρι τη λήξη της θητείας του και συγκεκριμένα στον Γιάννη Τζωρτζόπουλο και στον Άκη Γεωργόπουλο, οι οποίοι όμως δεν αποδέχτηκαν την πρόταση. Ακολούθως, προτάθηκε η συμμετοχή στο ΔΣ σε ένα από τα διακεκριμένα μέλη του συνδέσμου και συγκεκριμένα στον πρωταθλητή της κατηγορίας Superstock για το έτος 2012 και 2013, τον Λευτέρη Πίππο ο οποίος και αποδέχθηκε την πρόσκληση.

Ως εκ τούτου, η σύνθεση του ΔΣ του ΣΟΑΜ έχει ως εξής:

Πρόεδρος:          Γιώργος Πασσάς

Γραμματέας:      Διονύσης Αχτύπης

Ταμίας:               Βασίλης Γερακίτης

Μέλη:                 Σάνδρα Οικονομίδου

Γκουντούμας Λάμπρος

Γιώργος Κίτσος

Λευτέρης Πίππος

 

Με την ευκαιρία, ενημερώνουμε ότι ο ΣΟΑΜ συνεχίζει να συμμετέχει ισότιμα στην τριμελή επιτροπή ταχύτητας και dragster της ΑΜΟΤΟΕ με εκπρόσωπό του τον πρόεδρο του ΔΣ.

Μετά τιμής

Το ΔΣ του ΣΟΑΜ

SOAM-karosimaialogo

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events