19 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ανακοίνωση της ΟΜΑΕ για το τραγικό δυστύχημα στο Drag Day του Ελληνικού.

Τέσσερις ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στο Drag Day του Ελληνικού, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο του 19χρονου Νίκου Μπερδέ και τον βαρύτατο τραυματισμό του  23χρονου Μανώλη Ξαγοράρη, η μόνη επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε είναι της Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού  Ελλάδος – ΟΜΑΕ.

Από μεριάς του διοργανωτή καμία επίσημη ανακοίνωση παρά μόνο μια σύντομη συνέντευξη του Μανώλη Διακάκη στο ραδιοφωνικό σταθμό zougla.gr και η τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή Ζούγκλα.   Επίσης κανένας άλλος αρμόδιος φορέας δεν έχει εκδώσει καμία επίσημη ανακοίνωση ακόμα.
Ελπίζουμε πως τα πολλά ερωτηματικά που γεννιούνται για άλλη μια φορά να πάρουν απαντήσεις ουσίας και όχι επιφανειακά όπως συνηθίζετε.

Η Ανακοίνωση της ΟΜΑΕ :

OMAE-LOGO“Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος – ΟΜΑΕ εκφράζει τη λύπη της για το τραγικό συμβάν στη διάρκεια της προπόνησης με μοτοσικλέτες στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Παράλληλα οφείλουμε να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο για τα εξής:
 
Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με μοτοσυκλέτες στο Ελληνικό στις 8 Φεβρουαρίου 2014. 
 
Το σωματείο ΦΙ.Μ.Α. (Φίλοι Μηχανοκίνητων Αθλοπαιδιών), μέλος της Ομοσπονδίας νομίμως διοργάνωσε αγώνα-παιδιά Drag Day αυτοκινήτων στις 8 – 9 Φεβρουαρίου 2014 στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, με την έγκριση της ΟΜΑΕ. Η Ομοσπονδία εξέδωσε τη σχετική άδεια τέλεσης του αγώνα, αφού ελέγχθηκαν τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.”

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events