28 March 2024
motoGP 2014

Αποδοτική η πρώτη μέρα δοκιμών στο Brno για την Repsol Honda

Αμέσως μετα από την φανταστική 1 και 2 θέση στο γερμανικό GP, την Κυριακή, η Repsol Honda με τον MarcMarquez και τον Dani Pedrosa δεν σταματούν και συνεχίζουν με ένα τριήμερο δοκιμών στην πίστα τουBrnommdp_slideshow_169

Παρόλο που ο καιρός ήταν ιδανικός, μια δυνατή βροχή στις 11:30 πμ. κατέκλυσε την πίστα και δεν άφησε στους αναβάτες της Honda άλλη επιλογή παρά να δοκιμάσουν μερικές ρυθμίσεις στο βρεγμένο με τις RC213V τους, ο Marc ειχε μια μικρή πτώση στην στροφή 5 χάνοντας το μπροστινό.

Η πίστα στέγνωσε σιγά-σιγά και μέχρι τα μέσα του απογεύματος ήταν αρκετά στεγνή για να συνεχίσουν το πρόγραμμα των δοκιμών, αλλά με πολύ λίγη πρόσφυση. Ο Marc και ο Dani οδηγούν με τις μοτοσυκλέτες του 2014 δουλεύοντας πάνω σε διάφορες ρυθμίσεις για την βελτίωση τους και με τους δύο αναβάτες να σημειώνουν 49 γύρους ο καθένας.

Την Τετάρτη, το σχέδιο θα είναι να συνεχίσουν την οδήγηση και επίσης να δοκιμάσουν την μοτοσυκλέτα του 2015 για πρώτη φορά.

Ο Marc Marquez δήλωσε:
“Σήμερα πήγε αρκετά καλά, το πρωί έβρεχε και ήμασταν σε θέση να δοκιμάσετε μερικά πράγματα σε βρεγμένη πίστα αν και είχα μια μικρή πτώση. Από το απόγευμα είχε αρχίσει ήδη να στεγνώσει, αν και το επίπεδο πρόσφυσης δεν ήταν πάρα πολύ καλό. Το σημαντικό είναι ότι στο τέλος είχαμε υψηλότερες θερμοκρασίες στην άσφαλτο, έτσι μπορέσαμε να δοκιμάσουμε αλλαγές στο setup. Ας ελπίσουμε ότι οι συνθήκες θα είναι καλύτερες αύριο ”

Ο Dani Pedrosa δήλωσε:
“Είχαμε ένα συνδυασμό δοκιμών την πρώτη ημέρα. Έβρεχε πολύ το μεσημέρι, έτσι ήμασταν σε θέση να οδηγήσουμε με βρόχινες συνθήκες. Μετά το γεύμα η άσφαλτος είχε στεγνώσει, αλλά η πίστα ήταν ακόμα πολύ βρώμικη και δεν είχαμε καλή πρόσφυση. Έτσι, δυστυχώς, δεν ήταν πραγματικά μια ημέρα κατά την οποία θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε πάρα πολλά πράγματα. Ας ελπίσουμε ότι αύριο θα μπορούμε να εκμεταλλευτούμε καλύτερα την πίστα για να δουλέψουμε εντονότερα”

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events