29 March 2024
ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕλληνική επικαιρότηταΛΕΣΧΕΣ

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΠΑΘΛΩΝ 2012 από την AMOTOE

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου “Μεταξουργείο” στον Βόλο έγινε η τελετή απονομής των επάθλων στους αθλητές που διακρίθηκαν  σ την αγωνιστική περίοδο του 2012!

IMG_6098

Μια όμορφη τελετή πολύ καλά οργανωμένη ξεκίνησε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα μέσα σε ένα θερμό κλίμα στην γεμάτη αίθουσα οπού στην σκηνή της υπήρχαν τοποθετημένα παρά πολλά κύπελλα και μετάλλια που περίμεναν τους πρωταγωνιστές των αγώνων να τα παραλάβουν !

IMG_6073

Με τον χαιρετισμό του απερχόμενου πρόεδρου της ΑΜΟΤΟΕ και του εκπροσώπου της λεσχης του Βολου που φιλοξενουσαν την εκδηλωση  ξεκινησε η εκδηλωση .

IMG_6483

Η  απονομη των επαθλων ξεκινησε , με τα θερμα χειροκροτηματα να συνοδευουν την αναγγελια κάθε ονοματος που εχει διακριθει!

Οι απουσιες αθλητων δικριθεντων ηταν πολλες  μιας και η αποσταση για πολλους ηταν μεγαλη , παρόλα αυτά ο κόσμος ηταν πολύς και αρκετός ώστε να δημιουργηθεί μια πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Απονομές έγιναν στους 6 πρώτους κάθε κατηγορίας (4ος , 5ος . 6ος μετάλλια και 1ος , 2ος , 3ος κύπελλα) και στα 3 πρώτα σωματεία κάθε αγωνίσματος.

Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν και σε χορηγούς που βοήθησαν σημαντικά τα πρωταθλήματα του 2012.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

IMG_6479

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events