28 March 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2014

Δεύτερη συνεχόμενη pole position της χρονιάς για τον Άκη Τσώκο στην Racing!!

Την δεύτερη συνεχόμενη pole position της χρονιάς κατέκτησε ο Άκης Τσώκος πριν από λίγο στην Τρίπολη με χρόνο 59.497, κάνοντας στον εαυτό του ένα πολύ καλό δώρο, καθώς χθες είχε τα γενέθλια του και του ευχόμαστε για άλλη μια φορά χρόνια πολλά.

IMG_9048

Δίπλα του στην πρώτη σειρά εκκίνησης και στην δεύτερη θέση, θα στηθεί ο Σεραφείμ Σιφναίος που επέστρεψε φέτος στην αγαπημένη του κατηγορία, και σήμερα κατάφερε να σημειώσει καλύτερο χρόνο από τον Γιώργο Κίτσο που είναι τρίτος με 3 δέκατα του δευτερολέπτου ποιο αργός. Ο Άκης Τσώκος και ο Σεραφείμ Σιφναίος ήταν οι μόνοι αναβάτες της κατηγορίας που κατάφεραν να πέσουν κάτω από το 1 λεπτό.

IMG_9042

Πολύ καλό χρόνο σημείωσε ο Λέανδρος Ντότσικας ο οποίος είναι τέταρτος με ενάμιση δευτερόλεπτο διαφορά από τον πολυπρωταθλητή Γιώργο Κίτσο. Δίπλα του στην δεύτερη σειρά εκκίνησης βλέπουμε τον Αντώνη Αβραμόπουλο, που είναι ο πρώτος αναβάτης με μοτοσυκλέτα 125 κυβικών εκατοστών, και τον νεαρότερο αναβάτη της κατηγορίας, τον πολλά υποσχόμενο Δημήτρη Καρακώστα, επίσης με 125, ο οποίος σημείωσε τον 6ο καλύτερο χρόνο της ημέρας.

IMG_8994

Η τρίτη σειρά της σχάρας εκκίνησης αποτελείτε από τον Ανδρέα Παργινο, τον Κωνσταντίνο Λεφέβρ και τον Τάσο Αναστασιάδη, ενω την πρώτη δεκάδα κλίνει ο Βασίλης Κανελλόπουλος.

Οσον αφορά τον Ανδρέα Λεφέβρ, όπως μας είπε ο ίδιος αντιμετώπισε πρόβλημα με την μοτοσυκλέτα του καθώς έσπασε η αλυσίδα και το γρανάζι, και χτύπησαν πάνω στο πλαίσιο με αποτέλεσμα να ραγίσει ένα κομμάτι του. Έτσι ο περσινός πρωταθλητής της Racing δυστυχώς δε θα μπορέσει να αγωνιστεί αύριο.

RACING-Start-Grid

Αναλυτικα Αποτελεσματα της Racing

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events