24 April 2024
motoGP 2012

Δηλώσεις των 3 πρώτων της Pole στο Silverstone

Στην αίθουσα Τύπου στο Silverstone  μίλησαν οι πρωταγωνιστές για την περίεργη περίοδο χρονομετρημένων.

Alvaro Bautista (San Carlo Honda Gresini): Μου έχει λείψει να βρίσκομαι σε αυτήν την θέση εδώ στην αίθουσα τύπου , γιατί τα δύο τελευταία χρόνια δεν έχω δώσει συνέντευξη σε κατατακτήριες και αγώνα. Είμαι ικανοποιημένος με την pole position, όχι μόνο για αυτό όμως, γιατι  και η ομάδα δουλεύει καλά όλη τη χρονιά. Άλλαξα ομάδα φέτος και είναι δύσκολο να βρεις το ρυθμό σου από την πρώτη στιγμή. Αυτό το τριήμερο έχω αυτοπεποίθηση και θέλω αύριο να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα. Ο καιρός ήταν περίεργος, έκανα όμως έναν καλό γύρο και περιμένω τώρα να δω τι θα γίνει αύριο με τον καιρό. Θα πιέσω στο όριο και ελπίζω να είμαι εδώ και αύριο.

Ben Spies (Yamaha Factory): Μετά την Καταλονία δουλέψαμε καλά και έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση με τη μοτοσικλέτα. Φαίνεται ότι αρχίζουμε να ανακάμπτουμε αλλά σίγουρα θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα αύριο. Η Yamaha μου έδωσε καλή μοτοσικλέτα, ήταν περίεργες οι συνθήκες και γράψαμε τον ταχύτερο γύρο μας με το σκληρότερο πίσω ελαστικό. Όταν έβαλα το μαλακό ελαστικό και πίεσα ήμουν ταχύτερος, αλλά έκανα ένα λάθος. Η μοτοσικλέτα είναι γρήγορη, πρέπει να ξεκινήσουμε καλά, να μην έχουμε προβλήματα και να ολοκληρώσουμε καλά τον αγώνα.

 

Casey Stoner (Repsol Honda): Δεν βρέχει τόσο δυνατά, αλλά οι συνθήκες είναι φοβερές, έχει δυνατό αέρα και μερικές φορές βρέχει σε ένα σημείο της πίστας. Δεν γνωρίζουμε λοιπόν πότε μπορούμε να πιέσουμε και πότε όχι. Είμαι ικανοποιημένος με την πρώτη σειρά, αλλά θα μπορούσαμε να είμαστε στην πρώτη θέση. Στην αρχή δυσκολευτήκαμε με το στήσιμο και αλλάξαμε μερικά πράγματα. Στο τέλος αισθάνθηκα ότι κάναμε κάτι καλό με το στήσιμο, αλλά δεν ολοκλήρωσα έναν γύρο και σκέφτηκα να μπω στα pit να βάλω ένα φρέσκο ελαστικό και να δοκιμάσω. Δεν είχα όμως την ευκαιρία λόγω της βροχής και το μετάνιωσα που δεν έκανα έναν καλό γύρο με το φθαρμένο ελαστικό σίγουρα θα ήμουν πιο γρήγορος.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events