29 March 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΛΕΣΧΕΣΛΕΣΧΕΣ - CLUB

ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. – Δικυκλιστικό Αθλητικό Σωματείο Ηλείας

Επίσημα πλέον με την υπ’ αριθμ. 9/2013 διαταγή του Ειρηνοδικείου Πύργου αναγνωρίσθηκε το καταστατικό του Δικυκλιστικού Αθλητικού Σωματείου Ηλείας (ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.)
diathlasi-logoΣκοπός δημιουργίας και ύπαρξης είναι η ανάπτυξη του πνεύματος αλληλεγγύης και συναδέλφωσης των μελών και αθλητικού δυναμικού (αθλητές) και γενικότερα η ψυχαγωγία τους, η οργάνωση εκδρομών , περιηγήσεων , καθώς και η οργάνωση και η συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες με θέμα τους κλάδους άθλησης του σωματείου και όχι μόνο, όπως επίσης και η ανάπτυξη και καλλιέργεια των διαφόρων κλάδων αθλητισμού που εκπροσωπεί με την διοργάνωση και συμμετοχή σε αγώνες που περιλαμβάνονται στα διάφορα πανελλήνια πρωταθλήματα , τοπικά , κύπελλα , φιλικούς αγώνες και παιδείες ,
Βασικό μέλημα η βελτίωση της δημόσιας ασφάλειας, συμπεριφοράς εκμάθησης της χρήσης, λειτουργίας και συντήρησης των χερσαίων και μη μηχανημάτων καθώς και εξαρτημάτων που χρησιμοποιεί ο κάθε κλάδος άθλησης του σωματείου, καθώς και η υποβολή προτάσεων στις αρμόδιες υπηρεσίες, οργανισμούς, υπουργεία της πολιτείας, με σκοπό την εμπέδωση της καλύτερης κυκλοφοριακής και μη αγωγής.
Έδρα μας η πρωτεύουσα του νομού μας, ο Πύργος και απευθυνόμαστε σε όλους τους αθλητές και φίλους της μοτοσυκλέτας σε όλο τον νομό και όχι μόνο που επιθυμούν να συνδράμουν στην επίτευξη των σκοπών του σωματείου.
Έχουμε ήδη ξεκινήσει την δημιουργία πίστας ΜΧ, προδιαγραφών Πανελληνίου Πρωταθλήματος και σε χώρο εύκολα προσβάσιμο στην Ε.Ο. ανάμεσα Πύργο – Αμαλιάδα με σκοπό την προπόνηση των αθλητών του σωματείου, την διοργάνωση αγώνων, την διεξαγωγή σχολείων αγωνιστικής οδήγησης καθώς και ότι άλλο μπορεί να προσφέρει μια οργανωμένη πίστα.
Mέλημα μας η οποιαδήποτε δυνατή υποστήριξη αθλητών οι οποίοι ασχολούνται με «ασφάλτινες» μοτοσυκλέτες είτε στο χώρο της ταχύτητας είτε του dragster, αρκετοί εκ των οποίων είναι ιδρυτικά μέλη του σωματείου μας.
Ένας από τους κλάδους άθλησης του σωματείου είναι και τα JET SKI, με τα οποία ετοιμάζουμε εκδήλωση επίδειξης μέσα στο καλοκαίρι.
Είμαστε δε ανοιχτοί σε οποιονδήποτε θέλει να βοηθήσει για την εκπλήρωση των σκοπών του σωματείου καθώς και σε οποιαδήποτε ιδέα σχετική με το πνεύμα και τους σκοπούς του σωματείου.

Εκ της προσωρινής διοικούσας επιτροπής.
Τηλ. Επικοινωνίας 6972818933-6972039080

Email : diathlisi@yahoo.gr

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events