29 March 2024
motoGP 2012

Εκπληκτικός Rossi στο Misano

Σε έναν επεισοδιακό αγώνα  GP στην πίστα του Misano ο  Valentino Rossi είχε το καλύτερο του αγώνα του μέχρι τώρα με την  Desmosedici .

Όταν τα κόκκινα φώτα έσβησαν για δεύτερη φορά , μετά την άκυρη πρώτη εκκίνηση, ο Γιατρός  βγήκε από την πρώτη στροφή στη δεύτερη θέση. Από εκεί και πέρα, ο ίδιος κράτησε   από τις επιθέσεις του Stefan Bradl  με άψογο ρυθμό  κατάφερε τελικά και πήρε άνετα την δεύτερη θέση στο βάθρο

Ο Valentino Rossi αφιέρωσε την νίκη του στον Marco Simoncelli : «Ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας και είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, το οποίο θα ήθελα να αφιερώσω στον Sic και την οικογένειά του, Paolo, Rossella, και Martina. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που δουλεύουν μαζί μου  στην Ducati Corse και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, όπως εγώ. Μετά από δύο δύσκολα χρόνια, έχουμε ότι πραγματικά χρειάζεται. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί κάναμε ένα στεγνό αγώνα σε υψηλό επίπεδο, πάντα με γρήγορους ρυθμούς, και με μικρή απόσταση από τον Lorenzo. Δουλέψαμε καλά. Το νέο πλαίσιο και το ψαλίδι μας επιτρέπουν να κάνουμε περισσότερες αλλαγές στη γεωμετρία, και μάλιστα εδώ η αίσθηση με το μπροστινό βελτιώθηκε, φαίνεται να είναι πιο ισορροπημένη σε επιτάχυνση. Η ρύθμιση που βρήκαμε ήταν επίσης καλή, καθώς κατάφερα να είμαι γρήγορος στο σύνολο του αγώνα. Θα είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε καλά και κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ανεβεί η Ducati όσο πιο ψηλά γίνεται στους επόμενους αγώνες,.»

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events