29 March 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠαν.Πρ.Ταχ. 2014

Επιστολή ΑΓΩΝΙΑΣ του ΣΟΑΜ προς την ΑΜΟΤΟΕ!

Το ΔΣ ΤΟΥ ΣΟΑΜ έστειλε την παρακάτω  επιστολή την Παρασκευή το βράδυ προς τον πρόεδρο τις ΑΜΟΤΟΕ.
SOAM-karosimaialogoΠρος τον Πρόεδρο της ΑΜΟΤΟΕ, κύριο Στέλιο Κορέλη

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Μετά την χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία μας, θα ήθελα να σας μεταφέρω και εγγράφως την αγωνία αλλά και την απογοήτευση όλων των μελών του ΔΣ του ΣΟΑΜ, αλλά και πολλών απλών μελών του συνδέσμου μας που επικοινωνούν μαζί μας καθημερινά, εξ αιτίας της σημαντικής καθυστέρησης στην προκήρυξη του πρωταθλήματος!

Οι ημέρες που απομένουν για την έναρξη του πρώτου αγώνα του ΠΠΤ 2014 έχουν λιγοστέψει επικίνδυνα! Ακόμα και σήμερα να συγκαλούσατε ΔΣ και να αποφασίζατε για την προκήρυξη του πρωταθλήματος και την ανάθεση των αγώνων σε συγκεκριμένα σωματεία, οι μόλις 20 ημέρες μέχρι τις ελεύθερες δοκιμές του πρώτου αγώνα καθιστούν δύσκολη την άρτια διοργάνωσή του, αν αναλογιστούμε ότι μεσολαβεί η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα!

Εκ μέρους όλων των αγωνιζομένων, θα ήθελα να σας ζητήσω να συγκαλέσετε ΑΜΕΣΑ έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και να προχωρήσετε ταχέως στην ανάρτηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, αλλά και των κανονισμών! Έχετε στη διάθεση σας την επιστολή – πρόταση της επιτροπής ταχύτητας & ντράγκστερ, αλλά και τις θέσεις των εμπλεκομένων αθλητικών σωματείων. Κάθε ημέρα που περνάει είναι πλέον ΚΡΙΣΙΜΗ!!!

Να σας θυμίσω ότι πολλές δεκάδες άνθρωποι (οδηγοί, μηχανικοί, χορηγοί κα) έχουν επενδύσει πολύ κόπο και περισσότερα χρήματα, περιμένοντας με αγωνία την έναρξη του πρωταθλήματος και κάθε ημέρα που περνάει πιστεύουν ότι όλα θα πάνε χαμένα! Όλοι μας έχουμε ευθύνη απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους! Δεν πρέπει να τους απογοητεύσουμε! Θερμή παράκληση, όπως ενεργήσετε ΑΜΕΣΑ!

Με ειλικρινή εκτίμηση!
Εκ μέρους του ΔΣ του ΣΟΑΜ

 

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events