29 March 2024
motoGP 2013Διεθνή Επικαιρότητα

Επιστροφή του Casey Stoner στην ενεργό δράση!!

Σάλος προκλήθηκε σήμερα στον μοτοσυκλετιστικό κόσμο μετά από ανεπίσημες πληροφορίες που θέλουν τον Casey Stoner να επιστρέφει στην ενεργό δράση.

stonerΟ δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, σύμφωνα με τις φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από λίγο, φαίνεται πως θα κάνει μια ανέλπιστη επιστροφή στο στρατόπεδο της Honda τον επόμενο μήνα για να δοκιμάσει το νέο Honda RC213V για το 2014 στο Twin Ring Motegi της Ιαπωνία.

Ο Αυστραλός οδηγός , ο οποίος στενοχώρησε πολλούς με την απόφαση του να αποσυρθεί από τους αγώνες τον περασμένο Νοέμβριο στη Βαλένθια, θα δώσει το παρόν σε ένα διήμερο τεστ στις 6 – 7 Αυγούστου στην ιδιόκτητη πίστα της Honda.

Το τεχνικό προσωπικό της Ιαπωνικής εταιρίας φαίνεται πως θα χρειαστεί την ταχύτητα και την εμπειρία του Stoner για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της HRC ΗΟΝDΑ RC213V του 2014.

Οι διαρροές από την Honda λένε επίσης ότι θα αξιολογηθεί η δυνατότητα απόδοσης μιας νέας racer 1000cc μοτοσυκλέτας παραγωγής από το ιαπωνικό εργοστάσιο που θα διατεθεί τον επόμενο χρόνο.

Η επίσημη ανακοίνωση από το HRC που επιβεβαιώνει τις φήμες αυτές αναμένεται να δοθεί στην δημοσιότητα αύριο (Τρίτη).

Η είδηση ​​της επιστροφής του αυτής θα προκαλέσει έντονη φημολογία για τα μελλοντικά σχέδιά του στους δύο τροχούς και σίγουρα όλοι ευελπιστούμε να τον δούμε να ξανατρέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Από τότε που ο 27χρονος οδηγός αποχώρησε από το MotoGP, υπήρξε μια σταθερή ροή των φημών που τον ήθελαν να κάνει την εμφάνιση του στον αγώνα της πατρίδας του στο Phillip Island και στο Motegi τον Οκτώβριο.

Η Ιαπωνική εταιρία όμως κατέστησε απολύτως σαφές ότι ο Stoner δεν θα αγωνιστεί ως μπαλαντέρ στη πατρίδα του στις 20 Οκτωβρίου και ούτε στον εντός έδρας αγώνα της Honda στην Ιαπωνία.

Επίσης λέγεται ότι τόσο η Ducati όσο και η Honda έχουν κάνει μεγάλες προσπάθειες να δελεάσουν τον Stoner και να τον πείσουν να επιστρέψει στο Μotogp.

Για την ιστορία ο Stoner κέρδισε 38 αγώνες για την Ducati και την Repsol Honda και επτά αγώνες στα 250 και 125cc και θεωρείται από πολλούς ως ένας από τους πιο ταλαντούχους αναβάτες στην ιστορία .

UPDATE : Η Honda επιβεβαίωσε ότι Casey Stoner θα δοκιμάσει την RC213V

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events