19 April 2024
Drag DayΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Επιτυχημένο το Drag Day στις 27 και 28 Απριλίου στο Αγρίνιο! Βιντεο-Φωτο!

Ένα από τα δυνατότερα Drag Day που έχουν γίνει μέχρι τώρα!  Όλα τα απαραίτητα συστατικά είχε στην διάθεση της η  Pro Action για να κάνει ένα επιτυχημένο Drag Day το σαββατοκύριακο 27 και 28 Απριλίου στο Αγρίνιο  ……  φανταστικό αεροδρόμιο , πολύ καλό στήσιμο , πολλές κερκίδες , καλή πρόσφυση , 130 πολύ δυνατές συμμετοχές , 3500 χιλιάδες θεατές  και πολύ καλό καιρό …. με όλα τα παραπάνω απλά το συγκεκριμένο Drag Day πέρασε στην ιστορία σαν ένα από τα δυνατότερα που έχουν γίνει έως τώρα.

drdayagr01

Πάνω από 900 περάσματα έγιναν στο αεροδρόμιο και τις δυο μέρες χάρη στην πολύ γρήγορη ροή  με μόνο μελανό σημείο το πρόβλημα που παρουσιάστηκε σε έναν διάδρομο ο οποίος δεν δούλεψε για περίπου 1 ώρα.

Επίσης να αναφέρουμε ότι το αεροδρόμιο του Αγρινίου άρεσε παρά πολύ σε όλους τους αγωνιζόμενους και θεατές μιας και είναι παρά πολύ μεγάλο με πολύ φαρδύ διάδρομο με διάδρομο επιστροφής για τους αγωνιζόμενους και με το παρκινγκ των θεατών μέσα στο αεροδρόμιο.

drdayagr03

Να αναφέρουμε ότι οι συμμετοχές ήταν πολλές και παρά πολύ δυνατές με πολλά 10αρια και 11αρια  αλλά και 9αρια..!!  από πόλεις όπως Αγρίνιο , Άρτα , Γιάννενα , Πρέβεζα , Κέρκυρα , Μεσολόγγι , Ναύπακτο , Πάτρα , Πύργο , Βάρδα , Τρίπολη , Κιάτο , Λάρισα , Λαμία …

Ο καιρός ήταν σχετικά ζεστός  και ο περισσότερος κόσμος κοκκίνισε για τα καλά ενώ οι περισσότεροι θεατές ήταν καθιστοί μιας και υπήρχαν κερκίδες για 3000 κόσμο..

drdayagr010

Και τέλος να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αγρινίου για την βοήθεια του καθαρισμού , όλο το προσωπικό του αεροδρομίου τον διοικητή και τους υπεύθυνους ασφαλείας για την άψογη συνεργασία καθώς και όλα τα τοπικά και μη μέσα ενημέρωσης που αγκάλιασαν το event.

Επόμενο ραντεβού ..18-19 Μαΐου πανελλήνιο πρωτάθλημα dragster Τυμπάκι Κρήτη , 8-9 Ιουνίου Drag Day αεροδρόμιο Ελληνικού

Δ.Τ.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events