28 March 2024
EnduroΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η ομάδα της Gas Gas στο Extreme Enduro και SuperEnduro

O Dani Gibert, o Melcior Faja και o Dani Oliveras θα είναι οι τρεις επίσημοι αναβάτες της που θα πάρουν μέρος στους πιο ακραίους αγώνες

H Gas Gas ανακοινώνει τα ονόματα που θα αποτελέσουν την ομάδα της στο Extreme Enduro τη νέα σεζόν: Dani Gibert, Melcior Faja και Dani Oliveras. Οι τρεις ταλαντούχοι νέοι θα συμμετάσχουν – μεταξύ άλλων – στους αγώνες Erzberg Rodeo,  Red Bull Sea to Sky και Red Bull Romaniacs και επίσης στους εναπομείναντες τρεις αγώνες του Πρωταθλήματος Superenduro.

P1080992 (Large)

Έτσι,  η Gas Gas – παράλληλα με την παρουσία της στο Trial, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro, και το Ράλλυ Ντακάρ – θα εκπροσωπηθεί στο ανερχόμενο είδος του Extreme Enduro από τους παραπάνω αναβάτες, οι οποίοι μαζί με τους Raga, Casales, Mena και Farrés θα αποτελέσουν τη βάση του Off-Road Αγωνιστικού Αθλητισμού.

Οι Gibert, Faja και Oliveras που ξεκίνησαν από τον κόσμο του Trial δεν θα αγωνιστούν πριν το GP deEspaña στις 9 Φεβρουαρίου στο Palau Sant Jordi της Βαρκελώνης, όπου θα κάνουν το ντεμπούτο τους. Το τρίο των νέων ταλέντων οδηγεί  Gas Gas EC 300 Racing, την ιδανική δίχρονη μοτοσυκλέτα για τις ακραίες συνθήκες του Extreme Enduro.

Συμμετοχή Ερασιτεχνών στις διεθνείς διοργανώσεις Extreme Enduro και Τεχνική Yποστήριξη από τη Gas Gas

Μέρος του προγράμματος της Gas Gas αποτελεί η υπηρεσία ενοικίασης μοτοσυκλετών και η τεχνική βοήθεια σε όλους τους ερασιτέχνες αναβάτες που θα θελήσουν να πάρουν μέρος στους αγώνες Extreme Enduro

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events