20 April 2024
AJPΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΝέα της Αγοράς

Η Πορτογαλική AJP στην Ελλάδα από την ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ

Η AJP είναι μία Πορτογαλική εταιρία που σχεδιάζει, εξελίσσει και κατασκευάζει, κατά βάση, Enduro μοτοσυκλέτες, προσεγγίζοντας όμως το προϊόν από μία νέα, διαφορετική και πρωτότυπη οπτική γωνία.

Απευθύνεται σε αναβάτες που αγαπάνε το βουνό, το μονοπάτι, τη βόλτα, τη χωμάτινη διασκέδαση και την περιπέτεια.

PR5_Extreme

Τα AJP είναι φτιαγμένα κατά κύριο λόγο, για τους ανθρώπους που αγαπούν τα HOBBY και στόχος της είναι να τους βοηθήσει να τα απολαύσουν, αλλά ΟΧΙ ΜΟΝΟ αυτούς!

Οι μοτοσυκλέτες της:

ΔΕΝ απαιτούν ο αναβάτης να είναι πρωταθλητής οδηγός αγώνων.

ΔΕΝ απαιτούν να έχει μυϊκή διάπλαση “Body Builder” που περνάει τον περισσότερο χρόνο του στα γυμναστήρια.

ΔΕΝ απαιτούν μια μικρή περιουσία για την απόκτηση και χρήσης τους.

ΔΕΝ απαιτούν σέρβις και συντήρηση μετά από κάθε βόλτα.

ΔΕΝ συμβιβάζουν την ποιότητα των εξαρτημάτων και της κατασκευής τους

 

PR4_EN

Τα AJP:

ΑΠΑΙΤΟΥΝ την αγάπη για τη χωμάτινη μοτοσυκλέτα

ΑΠΑΙΤΟΥΝ  την αγάπη για τη χωμάτινη διαδρομή, αλλά μπορούν να κινηθούν και εντός πόλης αξιοπρεπέστατα

ΑΠΑΙΤΟΥΝ την αγάπη για διασκέδαση, ΑΛΛΑ, αν το επιθυμήσει ο αναβάτης τους, είναι έτοιμες, ιδίως το «πλουσιότερό» τους μοντέλο, το PR5, να αντεπεξέλθουν σε οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα χωρίς να έχουν τίποτε να ζηλέψουν από κάποια άλλη μοτοσυκλέτα ίδιας κατηγορίας. Πάντα, όμως, διατηρώντας χαμηλά το κόστος χρήσης & συντήρησής τους.

 

Τα χαρακτηριστικά που τους επιτρέπουν να το πετυχαίνουν:

  • Υβριδικός σκελετός δύο στοιχείων (αλουμίνιο, ατσάλι) χαμηλού βάρους με εξαιρετική ακαμψία
  • Αλουμινένιο πίσω ψαλίδι
  • Χαμηλό & καλύτερα κατανεμημένο βάρος λόγω της τοποθέτησης του ρεζερβουάρ καυσίμου κάτω από τη σέλλα, κάθετα και στη μέση περίπου του οχήματος
  • Γενικότερα μικρότερες διαστάσεις (ακόμα και στα ¾ αντίστοιχων μοντέλων)
  • Εξαιρετική γεωμετρία και ακαμψία πλαισίου
  • Εμπρός & πίσω αναρτήσεις που συνεργάζονται τέλεια μεταξύ τους και με το πλαίσιο της μοτοσυκλέτας
  • Γραμμική, ομαλή, βαθμιαία και φιλική στον αναβάτη απόδοση κινητήρα με ικανοποιητική ισχύ και ροπή από χαμηλά καθώς και σε όλο το εύρος λειτουργίας του
  • Εξαίρετα φρένα
  • Εξαιρετικά περιφερειακά εξαρτήματα
  • Χαμηλή συντήρηση (αντίστοιχη συμβατικής μοτοσυκλέτας με σέρβις κάθε 3.000 χλμ)
  • ΔΥΟ χρόνια εγγύηση
  • Οικονομική τιμή αγοράς που ανταποκρίνεται στους καιρούς αλλά και στις ανάγκες, επιθυμίες & ικανότητες του κάθε αναβάτη αφού τα απλούστερα μοντέλα ξεκινούν από € 3.490,00 και φτάνουν στα € 5.990,00 για το πλουσιότερο, «ετοιμοπόλεμο» για επαγγελματικούς αγώνες μοντέλο.

PR3_EN

Λίγα λόγια για το εργοστάσιο:

Η AJP είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής Enduro μοτοσυκλετών στην Πορτογαλία. Από την ίδρυσή του το 1987 το εργοστάσιο σχεδιάζει, εξελίσσει κατασκευάζει και προωθεί μοτοσυκλέτες με στόχο του να κερδίσει εκείνους τους καταναλωτές που θέλουν ένα όχημα για ψυχαγωγική χρήση είτε Enduro, είτε βόλτας είτε κοντινού ταξιδιού, ένα όχημα που όντως να προσφέρει πραγματικά συγκινήσεις που διαρκούν!

Αυτό που κάνει την AJP να διαφέρει είναι η εξέλιξη και χρήση πρωτότυπων τεχνολογικών λύσεων που την κάνουν να ξεχωρίζει και την έχουν καταξιώσει στη διεθνή κοινότητα Enduro.

Το 2003 το εργοστάσιο μετακόμισε σε νέες, μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στην πόλη Lousada και εκεί σχεδιάστηκε για πρώτη φορά η νέα γενιά των μοτοσυκλετών της. Από τότε μέχρι και σήμερα οι άνθρωποι της AJP δεν σταμάτησαν να βελτιώνουν τις μοτοσυκλέτες χρησιμοποιώντας τις εμπειρίες που αποκομίζουν μέσα από αγωνιστικές δραστηριότητες καθώς και με τη χρήση προηγμένων κατασκευαστικών και σχεδιαστικών λύσεων.

Σε αυτές τις νέες εγκαταστάσεις «γεννήθηκε» η σειρά των μοτοσυκλετών PR3, PR4 καθώς και η «ναυαρχίδα» του στόλου, το PR5, με τετράχρονους κινητήρες 125cc & 240cc  και εξελίσσεται το νέο τους μοντέλο, PR7,  με κινητήρα 660cc.

Κάθε μοτοσυκλέτα AJP έχει καινοτόμο σχεδιασμό και κατασκευάζεται κάτω από τις αυστηρότερες συνθήκες ποιοτικού ελέγχου από εξειδικευμένο προσωπικό. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η απόλυτη ικανοποίηση του καταναλωτή από την πρώτη κιόλας στιγμή που επιλέγει ένα AJP.

Μέχρι σήμερα η AJP είναι παρούσα σε 25 χώρες, όπως οι Ισπανία, Γαλλία, Ηνωμ. Βασίλειο, Γερμανία, Βραζιλία, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Ισραήλ, τώρα και στην ΕΛΛΑΔΑ.

Όπως έχει πει και ο ιδρυτής του εργοστασίου Κος Antonio Pinto:

“Τίποτε δεν είναι τόσο συναρπαστικό όσο μια διαδρομή σε ένα μονοπάτι που πριν από σένα ποτέ κανείς δεν το έχει πατήσει.”

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ

 

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ Α.Ε.
Πλαταιών 4-6 Αθήνα 10435
Τηλ.: +30 210 924 89 96
email: info@hellinmoto.gr

AJP-by-HELLINMOTO

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events