19 April 2024
motoGP 2014

Η Honda Υπογράφει με τον Pedrosa μέχρι το τέλος του 2016

Η Honda Υπογράφει με τον Pedrosa μέχρι το τέλος του 2016
26pedrosa_0545_p02_pedrosa1-2_slideshow_169 (1)
Η Honda είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα την συμφωνία που έχει επιτευχθεί με τον Dani Pedrosa τον Ισπανό αναβάτη να παραμένει στη εργοστασιακή ομάδα της Honda για δύο ακόμη χρόνια, μέχρι το τέλος του 2016.
Ο Pedrosa, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πίσω από τον δεύτερο Valentino Rossi . Καθώς η σεζόν φτάνει στα μέσα της θα επεκτείνει το συμβόλαιο του με την Honda με τον οποίο αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα από το 2001.

Ο Pedrosa είναι τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής (2003 στα 125cc, 2004 και 2005 σε 250cc) και έκανε το ντεμπούτο του στο MotoGP ™ το 2006 στην Repsol Honda Team, διεκδικώντας το Rookie της Χρονιάς και την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα.

Ο Shuhei Nakamoto, HRC Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, σχολίασε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανανεώσουμε το συμβόλαιο με τον Dani. Απολαμβάνει μια πολύ καλή χρονιά και σήμερα μάχεται με τον Rossi στο πρωτάθλημα, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοσή του. Η συνεργασία του Dani και ο Marc (Marquez) έχει αποδειχθεί ότι είναι επιτυχής και ανυπομονούμε για άλλα δύο χρόνια γεμάτα επιτυχίας. ”

Ο Pedrosa πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε θέση να ανακοινώσω την ανανέωση μου με την Repsol Honda Team, και είμαι ευγνώμων στην Honda για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου για δύο ακόμη χρόνια. Είναι ο καλύτερος τρόπος για μένα να συνεχίσω στην αγωνιστική καριέρα μου, μαζί με την εταιρεία που ήταν μαζί στο πρώτο μου αγώνα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θα δώσω το 100% μου και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με όλοι μαζί στη Honda

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events