29 March 2024
INTERMOT 2014KTMΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η KTM στην INTERMOT 2014

Μια εκπληκτική χρονιά με πολλές προοπτικές για το μέλλον.

  • 1290 SUPER ADVENTURE – επαναπροσδιορισμός της ταξιδιωτικής πολυτέλειας
  • E-mobility KTM style – FREERIDE E-SM, E-SX, E-XC παρουσιάστηκε
  • Παγκόσμια Πρεμιέρα για το video E-powered KTM με πρωταγωνιστή τον Danny MacAskill
  • Περαιτέρω αύξηση των πωλήσεων και δραστική επέκταση των εγκαταστάσεων της εταιρίας
KTM 1290 SUPER ADVENTURE MY15
KTM 1290 SUPER ADVENTURE MY15

Ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μοτοσυκλετών στην Ευρώπη η KTM αρνείται να επιβραδύνει τους ρυθμούς των δραστηριοτήτων της από κάθε άποψη. Από την αναβάθμιση των ήδη υπαρχόντων ασύγκριτων μοντέλων, μέχρι την δημιουργία νέας κατηγορίας που θέτει τα στάνταρντς όπως η ηλεκτρική σειρά FREERIDE E και η 1290 SUPER ADVENTURE – μια μοτοσυκλέτα που τοποθετεί γερά την KTM στην κατηγορία luxury travel.

KTM 1290 SUPER ADVENTURE το νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία luxury travel
KTM 1290 SUPER ADVENTURE το νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία luxury travel

Μαζί με τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα έρχεται τώρα να προστεθεί στο ήδη υπερπλήρες πρόγραμμα του Mattighofen, άλλη μια χρονιά ορόσημο το 2014 υπερβαίνοντας τους στόχους των πωλήσεων λιανικής σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Αυστριακή μάρκα βρίσκεται σε πορεία ανάπτυξης έχοντας πουλήσει 27.8% περισσότερες μοτοσυκλέτες σε σχέση με το 2013. Μέρος αυτής της επιτυχίας οφείλεται στις αναδυόμενες αγορές καθώς και στον εμπλουτισμό της γκάμας με μοντέλα μικρότερου κυβισμού όπως τα RC 125, RC 200 και RC 390, που ξεκίνησαν αναγνωριστικά την φετινή χρονιά.

KTM FREERIDE E-SM MY15
KTM FREERIDE E-SM MY15

Επίσης η KTM είχε και μια φυσική αύξηση ως εταιρία. Το τμήμα R&D έδωσε περαιτέρω ώθηση με γρηγορότερους ρυθμούς στα πορτοκαλί οχήματα προς νέες κατευθύνσεις γεγονός που του επέτρεψε να αποκτήσει και τρίτο όροφο και να αυξήσει το προσωπικό του στα 330 άτομα. Επιπλέον τα γραφεία του κεντρικού κτιρίου στο εργοστάσιο του Mattighofen απέκτησαν τρίτο όροφο, επίσης, ούτως ώστε τα τμήματα μάρκετινγκ και πωλήσεων να ανταπεξέλθουν έγκαιρα και σωστά στην αύξηση των πωλήσεων.

Danny-MacAskill-at-Intermot-CologneΜε τα αποκαλυπτήρια της 1290 SUPER ADVENTURE δημιουργούμε ένα νέο πρότυπο στην κατηγορία luxury touring με μοτοσυκλέτα. Με απίστευτα χαρακτηριστικά όπως 160 hp, 150 Nm, semi-active ανάρτηση, cornering lights, cruise control, hill hold control, η KTM εξουσιάζει αυτή την κατηγορία με μια μοτοσυκλέτα που ενσωματώνει εκπληκτική τεχνολογία από κάθε άποψη όσον αφορά την δύναμη, την άνεση και τον εξοπλισμό, αλλά φυσικά με μια σαφώς δυναμική πινελιά.

 

Η KTM έθεσε επίσης τον πήχη στην ηλεκτροκίνηση με τον χαρακτηριστικό της τρόπο κατασκευάζοντας τα καινοτόμα μοντέλα FREERIDE ESX, EXC and ESM. Αν και κινούνται χωρίς βενζίνη οι μοτοσυκλέτες αυτές είναι κατασκευασμένες με υψηλής ποιότητας εξαρτήματα και είναι σύμφωνες με την ‘READY TO RACE’ φιλοσοφία της μάρκας προσφέροντας απίστευτες επιδόσεις. Τα offroad μοντέλα E-SX και E-XC που δοκιμάστηκαν με μεγάλη επιτυχία σε πραγματικές συνθήκες από τους δημοσιογράφους τον Σεπτέμβριο ενώνονται τώρα με το street μοντέλο E-SM, που πολύ σύντομα θα κινείται στους δρόμους ως η πρώτη αληθινή ηλεκτρική Supermoto μοτοσυκλέτα.

Unveiling-1290-Super-Adventure

 

Η INTERMOT ήταν επίσης ο τόπος για την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου video της KTM με πρωταγωνιστή το καταπληκτικό ταλέντο Danny MacAskill – ποδηλάτης trial υπό την αιγίδα της Red Bull, ο οποίος ανταλλάσει το ποδήλατο του με μια ηλεκτρική FREERIDE για να δείξει πόσες ικανότητες μπορεί να έχει μια ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα.

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events