24 April 2024
MV AgustaΔιεθνή Επικαιρότητα

Η MV Agusta σε ανοδική πορεία κόντρα στους καιρους!

Η MV Agusta, σε μια δύσκολη περίοδο για τις διεθνείς αγορές, αναφέρει σημαντική αύξηση πωλήσεων στα 3 κυλίνδρα και 4 κύλινδρα μοντέλα της τους δύο πρώτους μήνες του έτους, με αύξηση 100% σε σύγκριση με τους ίδιους μήνες πέρυσι.

mv-agusta-rivale-800-28

Στην Ιταλία, ακόμα και αν η σεζόν δεν έχει ακόμη ξεκινήσει πραγματικά, τα πρώτα σημάδια είναι εξαιρετικά παρήγορα (η ιταλική αγορά είχε μείωση στην πραγματικότητα κατά 26,3% το μήνα Φεβρουάριο 2013 από τον αντίστοιχο περσινό μήνα). Στα μοντέλα με κυβισμό άνω των 570cc, η MV Agusta έχει αποκτήσει μερίδιο αγοράς άνω του 12%. Επίσης, σημαντικό είναι το μερίδιο που επιτεύχθηκε από την F3 675 μοντέλο, η οποία κατέχει το 25% των μεσαίων κυβικών σπορ μοτοσικλετών.

Οι ενδείξεις είναι θετικές, επίσης, στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο για την MV Agusta, με σημαντική ποσοστιαία αύξηση σε όλες τις κατηγορίες.

«Η νέα χρονιά ξεκίνησε καλά για μας, ανεξάρτητα από την αρνητική παγκόσμια τάση της αγοράς»,  λέει ο Giovanni Castiglioni, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου,  «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα μας μέχρι σήμερα. Είμαι πεπεισμένος ότι θα  αυξηθούν ακόμη περισσότερο χάρη στην άφιξη της νέας Rivale 800, για την οποία έχουμε ήδη λάβει πολλές παραγγελίες. Έχουμε βάσιμους λόγους να κοιτάξουμε προς τα εμπρός το 2013 με αισιοδοξία.»

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events