20 April 2024
WSBK 2014

Η MV Agusta Reparto Corse – Yakhnich Motorsport Team Ανακοινώνει την τελική της Σύνθεση!

Με την ανακοίνωση των ονομάτων των οδηγών της, η νέα αγωνιστική ομάδα MV Agusta Reparto Corse – Yakhnich Motorsport είναι πλέον έτοιμη για τη σαιζόν 2014.

Στην κατηγορία Supersport, ο Ρώσος Vladimir Leonov θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα χρώματα της ομάδας του, αυτήν τη φορά όμως στη σέλα μιας MV Agusta. Επίσημος οδηγός της ομάδας Yakhnich τα δύο τελευταία χρόνια, έχει ήδη αρκετή αγωνιστική εμπειρία με ένα βάθρο και δύο εκκινήσεις από την πρώτη σειρά κατά το 2013.

Στην ίδια κατηγορία, ο Γάλλος Jules Cluzel που επιστρέφει στα Supersports ύστερα από έναν χρόνο στα Superbikes, θα αγωνίζεται επίσης με τα χρώματα της νέας ομάδας με μοναδικό στόχο τον τίτλο.

Στην κατηγορία Superbikes, ο αναβάτης που επιλέχθηκε για την F4 RR είναι ο Claudio Corti. Δεσμευμένος στην κατηγορία MotoGP τα τελευταία χρόνια, ο Corti είναι έτοιμος να αξιοποιήσει την εμπειρία και την τεχνική του με τα χρώματα της MV Agusta Reparto CorseYakhnich Motorsport Team.

 MVAgustafoto-piloti

Η ομάδα θα βρεθεί στο Jerez για τις πρώτες επίσημες δοκιμές, στις 25 και 26 Νοεμβρίου.

Απόλυτα ικανοποιημένοι και ετοιμοπόλεμοι και οι τρεις οδηγοί, δήλωσαν:

 Claudio Corti: “Θεωρώντας τιμή μου την πρόταση που μου έγινε, δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να δεχθώ. Κάτω από το βάρος του ονόματος της MV Agusta, θα δουλέψουμε υπεύθυνα με την ομάδα δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να μετατρέψουμε τους στόχους σε αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της πρώτης αγωνιστικής μας χρονιάς στα Superbikes”.

 Vladimir Leonov: “Δύο χρόνια συμμετοχής στα Supersports, πιστεύω πως μου δίνουν την απαιτούμενη εμπειρία για την κορυφή. Η μοτοσυκλέτα μπορεί να είναι καινούργια, η ομάδα όμως με την οποία αγωνίζομαι εδώ και τρία χρόνια, είναι η ίδια. Είμαι δε βέβαιος πως η F3 θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Στόχος μας λοιπόν δεν είναι κανένας άλλος παρά η κορυφή”.

 Jules Cluzel: “Η επιστροφή μου στα Supersports με μια ομάδα που κυριαρχεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και μια μοτοσυκλέτα τόσο ανταγωνιστική όσο η F3, μου δίνει μια θαυμάσια ευκαιρία για την κατάκτηση του τίτλου, που τόσο πλησίασα το 2012”.

Τέλος, ο Πρόεδρος της MV Agusta, Giovanni Castiglioni δήλωσε:

Είμαι πεπεισμένος για τις δυνατότητες της ομάδας μας και ιδιαίτερα χαρούμενος που κάνουμε αυτήν την ανακοίνωση σήμερα, μέρα γενεθλίων του πατέρα μου, ο οποίος πάντα ονειρευόταν την επιστροφή της MV Agusta στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα”.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events