28 March 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠαν.Πρ.Ταχ. 2014

ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ DUCATI

Πριν μια εβδομάδα είχαμε γράψει πως ο Λευτέρης Πίππος θα αγωνιστεί φέτος με την Ducati. Το δελτίο τύπου της Ducati ανακοινώνει και επίσημα πλέον την απόκτηση του Πρωταθλητή στην ομάδα.

Ducati-Racing-Team

Αργυρούπολη, 27 Μαρτίου 2013. H προσπάθεια της KOSMOCAR το 2013, με την ίδρυση της Αγωνιστικής Ομάδας KOSMOCAR EKO DUCATI TEAM στους Ελληνικούς Αγώνες Ταχύτητας, δημιούργησε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις και κατά γενική ομολογία αναβάθμισε την κορυφαία κατηγορία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.

Για το 2014 η ομάδα μεγαλώνει και αναβαθμίζεται με την προσθήκη του δις Πρωταθλητή Ελλάδας Λευτέρη Πίππου, που θα οδηγήσει την Ducati Panigale 1199S, μια μοτοσυκλέτα ίδια με αυτήν που οδηγεί ο Γιώργος Παπασταύρου, ο 19χρονος οδηγός της Ducati από πέρυσι. Την αγωνιστική προετοιμασία των 2 Panigale αλλά και καθοδήγηση των 2 αναβατών της Ducati αναλαμβάνει ο πολυπρωταθλητής Γιάννης Μπούστας με τον συνεργάτη του Μάνο Πετρόπουλο σε άμεση συνεργασία με τον Μάκη Παπαδόπουλο Service Manager της Ducati και Τεχνικό Διευθυντή για το αγωνιστικό και τον Γιάννη Μυτιληνάκη Διευθυντή Πωλήσεων & Μάρκετινγκ Ducati και Team Manager.

Οι στόχοι της αναβαθμισμένης παρουσίας είναι πολύ υψηλοί και το κλίμα στις προπονήσεις που ήδη ξεκίνησαν είναι ιδιαίτερα θετικό.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΚΗΣ Team Manager – Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ Ducati

“Καλωσορίζω στην οικογένεια της Ducati τον Πρωταθλητή 2012 και 2013 Λευτέρη Πίππο και εύχομαι να κατακτήσει πολλά ακόμη πρωταθλήματα στο μέλλον με την ομάδα μας. Μαζί καλωσορίζω και τη νέα μας συνεργασία με την εξαιρετικά επαγγελματική ομάδα του πολυ-Πρωταθλητή Γιάννη Μπούστα” Boustas Team”, που θα έχει την ευθύνη του “στησίματος” των δύο μοτοσυκλετών αλλά και την αγωνιστική προετοιμασία των 2 οδηγών. Θεωρώ πολύ θετικό τον εσωτερικό ανταγωνισμό του Λευτέρη με το νεαρό οδηγό μας Γιώργο Παπασταύρου, που πιστεύω ότι με τα νέα δεδομένα θα δείξει φέτος αρκετό από το ταλέντο και την ταχύτητα που διαθέτει. Οι στόχοι μας είναι η διεκδίκηση του βάθρου σε κάθε αγώνα και βέβαια οι πρώτες θέσεις της βαθμολογίας”.

Λευτέρης-ΠίπποςΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΙΠΠΟΣ Πρωταθλητής Ελλάδας 2012, 2013

“Είμαι πολύ χαρούμενος με την ευκαιρία που μου δίνει η KOSMOCAR να οδηγήσω μια μοτοσυκλέτα όπως η Ducati Panigale, που έχει διακριθεί σε διεθνές επίπεδο. Θα προσπαθήσω με τη βοήθεια του Γιάννη Μπούστα και του μηχανικού μου Βασίλη Γούλα, να προσαρμοστώ γρήγορα στην πανέμορφη αυτή μοτοσυκλέτα και αντιμετωπίζω σαν πρόκληση να τη φέρω στην πρώτη θέση και στις Ελληνικές πίστες”.

 Γιώργος-Παπασταύρου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ 6ος στο Πρωτάθλημα 2013

“Με ιδιαίτερη χαρά ανανέωσα και για φέτος τη συνεργασία μου με την KOSMOCAR που με εμπιστεύτηκε το 2013 στην πρώτη μου χρονιά στη μεγάλη κατηγορία. Ο ερχομός στην ομάδα του Πρωταθλητή και φίλου μου Λευτέρη Πίππου αλλά και η παρουσία του Γιάννη Μπούστα είναι κάτι που μου δίνει μεγαλύτερη σιγουριά για την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας και τη βελτίωσή μου σαν οδηγού. Θα προσπαθήσω να πάρω όσα περισσότερα θετικά στοιχεία από τον Λευτέρη και γιατί όχι να τον κερδίσω! Θα είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά”.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events