28 March 2024
Motocross 2014ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία ο 4ος αγώνας του Πρωτ. MX Νοτίου Ελλ. από την ΔΙΑΘΛΗΣΗ

Με 67 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες, διοργανώθηκε την Κυριακή 12/10/2014 ο 4ος αγώνας για το Πρωτάθλημα Moto Cross Νοτίου Ελλάδος από την ΔΙΑΘΛΗΣΗ.

IMG_9363

Χώρος διοργάνωσης, η γνωστή από τον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πίστα της «ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΪΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ», η οποία είναι αρωγός της προσπάθειας του σωματείου για όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία στα αγωνιστικά δρώμενα της περιοχής και όχι μόνο. Ο ηλιόλουστος καιρός βοήθησε τους αθλητές αλλά και τους πολλούς θεατές που παραβρέθηκαν να απολαύσουν έναν αγώνα με πλούσιο θέαμα και πολύ συναγωνισμό σε όλες τις κατηγορίες και για όλες τις θέσεις.

IMG_9473

Οι 24 συμμετοχές της κατηγορίας ΜΧ2 συμπεριλάμβαναν τους Χρυσοχόο Βασίλη και τον Λαγούδη Χρυσοβαλάντη οι οποίοι ήρθαν στον αγώνα με διαφορά 3 βαθμών υπέρ του 2ου. Τις εκκινήσεις και στα 2 σκέλη τις πήρε ο Χρυσοχόος με τον Λαγούδη να παίρνει την πρωτοπορία στα μισά του πρώτου σκέλους και να την χάνει μετά από μια επαφή με τον Χρυσοχόο, για την οποία ζήτησε και επίσημα συγγνώμη από τον Λαγούδη. Στο δεύτερο σκέλος ο Χρυσοχόος έφυγε από την αρχή μπροστά και επέβαλε τον ρυθμό του. Στα τελικά αποτελέσματα 1ος ήρθε ο Βασίλης Χρυσοχόος του Ικαρου Ρόδου, 2ος ο Λαγούδης Χρυσοβαλάντης της ΕΔΙΛ και 3ος ο Νίκος Ξένος του ΑΡΗ.

IMG_9386

Η κατηγορία ΜΧ1 είχε 22 συμμετοχές με τον Κυριάκο Κόττη του ΟΔΙΚΟ να είναι ο νικητής και στα δύο σκέλη του αγώνα, επικρατώντας στις μονομαχίες που είχε με τον άλλον διεκδικητή και πρωτοπόρο της βαθμολογίας Καράκη Κώστα ο οποίος αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα στο δεύτερο σκέλος και οδήγησε συντηρητικά για να μαζέψει όσο περισσότερους βαθμούς μπορούσε. Δεύτερος στην τελική κατάταξη της ημέρας τερμάτισε ο Σωτηρόπουλος Νίκος της ΑΟΛΜΟ και τρίτος ο Καρανάσης Αλέκος της ΑΟΛΜΟ.

IMG_9476

Στην κατηγορία Mini με τις 8 συμμετοχές, απόλυτος κυρίαρχος της ημέρας όπως και της κατηγορίας, ήταν ο Ανδρέας Ανδρέου της ΛΕΜΑΝ με 2ο τον Ευαγγελόπουλο Κων/νο της ΑΣΜΣΑ και 3ο τον Μιχάλη Σαραντινούδη του ΑΡΗ.

Στην κατηγορία Junior υπήρχαν μόνο 4 αναβάτες. 1ος και χωρίς να απειληθεί από κανένα ο Φώτης Κόλλιας του ΜΟΒΕ με 2ο τον Γρηγόρη Κραμουσάνο του ΑΡΗ και 3ο τον Τάσο Αλειφερόπουλο του ΜΟΒΕ.

IMG_9328

Στην θεαματικότερη κατηγορία της ημέρας, την EXPERT, ο Δημήτρης Κοντολέτας της ΑΟΛΜΟ έδειξε για άλλη μια φορά την κλάση του κερδίζοντας και τα 2 σκέλη, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους θεατές. 2ος και στα δύο σκέλη ο Μανώλης Κρητικός του ΑΡΗ,ο οποίος έκανε υπερπροσπάθεια στο 2ο σκέλος αφού με μια πτώση στην πρώτη στροφή ξεκίνησε τελευταίος. 3ος και στα 2 σκέλη ο Δημήτρης Βαγγελάκος του ΑΜΟ Εορδαίας.

IMG_9314

Η ΔΙΑΘΛΗΣΗ θα ήθελε να ευχαριστήσει την «ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΪΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ» και ειδικότερα τον κ. Κώστα Παναγιωτόπουλο για την αμέριστη βοήθεια τους.

Τον Δήμο Αμαλιάδας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας για την αρωγή τους σε όλες μας τις εκδηλώσεις. Το Αθλ. Σωματείο Α.Ο.Λ.Μ.Ο., και τον ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ Πύργου για την ανεκτίμητη βοήθεια τους.

Την περιφερειακή σύμβουλο Βεργοπούλου Εύη (ιδρυτικό μέλος του σωματείου μας) για την παρουσία της και υποστήριξη της.

IMG_9558

Τον βασικό χορηγό μας Ιδιωτικό ΚΤΕΟ ΙΟΝΙΚΗ Α.Ε. που βρίσκεται στον Πύργο και στα Καβάσιλα.

Την αγορά του Πύργου, της Αμαλιάδας και της ευρύτερης περιοχής που μας στήριξε με τις χορηγίες της.

Όλα το ανθρώπινο δυναμικό (στελέχη, μέλη και φίλοι του σωματείου) για την βοήθεια που πρόσφεραν

στην διοργάνωση του αγώνα.

Και πάνω απ’ όλα τους θεατές που παραβρέθηκαν και έμειναν μέχρι την λήξη του αγώνα κα μας εμψύχωσαν για καλύτερες διοργανώσεις στο μέλλον.

IMG_9565

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events