25 April 2024
motoGP 2014Διεθνή Επικαιρότητα

Μια συνάντηση με το Valentino Rossi δώρο σε διαγωνισμό από την Valentino Rossi!

Χάρη στην Bridgestone που δημιούργησε τον διαγωνισμό Club46, μπορείτε να λάβετε μέρος σε αυτόν τον διαγωνισμό με δώρο…. μια συνάντηση με το Valentino Rossi στο Le Mans, στην Γαλλία, στις 18 Μαΐου.

Rossi_ Bridgestone

Η Bridgestone  θα κάνει έξι online διαγωνισμούς σε όλη τη σεζόν, με ερωτήσεις γνώσης για το MotoGP.  Θα υπάρχουν 46 βραβεία-δώρα  με προϊόντα που θα έχουν σχέση τόσο με τον Valentino Rossi και την Bridgestone, VR46 t-shirts – και φυσικά, την απόλυτη επιβράβευση της συνάντησης με τον Rossi.

Ως κορυφαία εταιρεία ελαστικών στον κόσμο, η Bridgestone είναι και πάλι υπερήφανη που είναι ο επίσημος προμηθευτής ελαστικών στο MotoGP για την επόμενη σεζόν του 2014. Ο Valentino Rossi θα είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης της Bridgestone και το γιορτάζει με αυτόν τον διαγωνισμό.

Βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε καμία από τις έξι προκλήσεις, μένοντας συντονισμένοι αφού σας ενημερώνουμε κάθε φορά.

Ο πρώτος διαγωνισμός κλείνει στις 11 Απριλίου, αλλά μην ανησυχείτε αν δεν κερδίσετε το πρώτο βραβείο,  υπάρχουν πέντε ακόμα πιθανότητες να κερδίσετε μια συνάντηση με τον Rossi!

Λάβετε μέρος  στον πρώτο διαγωνισμό απατώντας στην ερώτηση , μετά συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην επόμενη σελίδα, πατήστε “enter”  και καλή τύχη!

Σελίδα διαγωνισμού.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events