25 April 2024
ΛΕΣΧΕΣΜΟΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Μοτο-αντάμωμα Αλληλεγγύης 29/4/2012

  Κυριακή 29 Απριλίου στον Αλεξίου, γνωστό μοτοστέκι, στη πολύ όμορφη διαδρομήΧαλκιδας- Προκόπι-Μαντούδι.
Οι ασφάλτινοι-στριφτεροί εντός έδρας, τα On-Off & Motard να τους αμφισβητούν, οι λέσχες & club μοτοσικλετιστών να εκδράμουν και οι χωματινοι-εντουράδες ν αμφιβαλουν για το ποιος μπορεί να παρει την μεγαλύτερη απόλαυση ανεβαίνονταs τον Άγιο.
Η ΑΜΛΕΧ, αθλητική μοτοσυκλετιστική λέσχη Χαλκιδας, ο Αλεξίου και οι φίλοι του Γιώργου Σταύρου σας περιμένουν, να προσφέρουμε στήριξη & οικονομική ενίσχυση στην προσπάθεια αποθεραπείας του Γιώργου, προκειμένου να μεταβεί σε εξιδεικευμένο ιατρικό κέντρο του εξωτερικού.
Απ´ τις 10 το πρωί, έως αργά τ απόγευμα…. κέρασμα καφές-λουκουμάδες, μουσικές από DJ´s & Live Groups, οργανωμένη εντουρόβολτα στις πλαγιες του Καντηλιου.
Η διαδρομή, η ανοιξιάτικη φύση, ο τόποs, ο σκοπός της εκδήλωσης & οι άνθρωποί της δεν θα σας απογοητεύσουν.
Σας περιμένουμε…

 

 

 

 

 

Επικοινωνια.. Email. amlexalkidas@gmail.com
Tηλ.
Τασος Αθηναιος           6936546478
Κωστας Φισκατωρης   6947271741
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ γινεται για τον Γιώργο Σταύρου,για να μπορεσει να πάει να κάνει εγχείρηση στη Ρωσία ώστε να καταφερει να ξανά περπατήσει..
το ποσό που θα χρειαστεί ξεπερνάει τα 100.000 ευρώ. Μέρος του ποσού αυτού θα καλυφθεί από το ασφαλιστικό του ταμείο.
(……συνεβη πριν 6 μηνες περιπου ( 2011) σε προπονηση, σε μια μικρη ιδιωτικη πιστα μοτοκρος, στηνΕυβοια,μετα πολυ κακη προσγειωση σ ενα εντελως καινουργιο πατημα για αλμα,..
 Νοσηλευτηκε πολυ καιρο στο ΚΑΤ και εχει προβλημα ακινισιας σε μεγαλο μερος του σωματος…)
Παρόλα ταύτα το ποσό παραμένει πολύ μεγάλο για αυτό όποιος επιθυμεί να βοηθήσει οικονομικά δίδεται ο λογαριασμός της Εθνικής Τράπεζας ο οποίος είναι: 862601668-54 στο όνομα Γιώργος Σταύρου του Νικολάου.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events