23 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠαν.Πρ.Ταχ. 2014

Νίκη με ρεκόρ για τον Νότη Παπαπαύλου. Ο νεότερος οδηγός που κέρδισε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Δελτίου Τύπου: Ο 14χρονος Έλληνας οδηγός που υποστηρίζεται από την CWM FX αγωνίστηκε στον τελευταίο Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών, που έγινε στην πίστα των Σερρών και νίκησε στην κατηγορία Racing 250/125!

_ser3

Ο Νότης Παπαπαύλου οδήγησε άψογα στις δύσκολες συνθήκες της βρεγμένης πίστας την Aprilia RSW125 της ομάδας MotoGAS. Παρά το ότι ξεκίνησε σχεδόν τελευταίος από τους 15 αγωνιζόμενους άρχισε να προσπερνά τους αντιπάλους του και στον τρίτο γύρο πήρε την πρωτοπορία του αγώνα. Σημείωσε με διαφορά τον ταχύτερο γύρο με χρόνο 1:33.2 (ο δεύτερος ταχύτερος οδηγός ήταν στο 1:35.5) και κατάφερε να δημιουργήσει μια τεράστια διαφορά 38’’ δευτερολέπτων από τον δεύτερο, εντυπωσιάζοντας όλους τους θεατές στην πίστα! Σε ηλικία 14 χρόνων και 288 ημερών γίνεται ο νεότερος οδηγός που έχει κερδίσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας!

_ser2

Ο Nότης Παπαπαύλου, είπε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος με το σημερινό αγώνα, αφού κατάφερα να μείνω συγκεντρωμένος από την αρχή μέχρι το τέλος και να εκμεταλλευτώ την εμπειρία που πήρα απο τους διεθνείς αγώνες που έτρεξα φέτος! Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στήριξε και την CWM FX και ιδιαίτερα τον κ. Αντώνη Κωνσταντίνου που με τη βοήθεια τους κατάφερα να συμμετέχω σε αυτόν τον αγώνα. Την Πέμπτη το πρωί δεν ήξερα αν θα τρέξω και σήμερα ανέβηκα στο ψηλότερο σκαλί! Ειναι φανταστικό!”

_ser1

Από την πλευρά της CWM Group of Companies, ο Διευθύνων Σύμβουλος Aντώνης Κωνσταντίνου δήλωσε:

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι με την επιτυχία του Νότη Παπαπαύλου σε τόσο μικρή ηλικία για τα δεδομένα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Τη μοτοσυκλέτα που οδήγησε την οδηγούσε πριν λίγο καιρό ο νέος μας οδηγός στην ομάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ο Jack Miller. Στηρίζουμε λοιπόν ένα νέο Έλληνα οδηγό και ευχή μας είναι, σύντομα να έχουμε και Έλληνες αθλητές που θα μας εκπροσωπούν στο MotoGP!”

 

Σημείωση: Η CWM FX μπήκε ως βασικός υποστηρικτής της ομάδας LCR σε τρεις αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος αυτή τη χρονιά. Η συνεργασία μεταξύ της CWM FX και της LCR HONDA MotoGP™ Team επικυρώθηκε επισήμως στο Ολλανδικό TT Assen MotoGP™ με τον γερμανό αναβάτη τής LCR Stefan Bradl στις 28 Ιουνίου 2014.

Στο τέλος της σαιζόν του 2014 για το MotoGP, η LCR Honda “πατάει γκάζι” για το 2015, χρονιά κατά την οποία θα ισχυροποιηθεί η συνεργασία της με την CWM, καθώς η ονομασία της εταιρείας θα προστεθεί στον τίτλο της LCR.

 

Σημείωμα για τη CWM FX:

Η CWM FX είναι μία ομάδα έμπειρων επαγγελματιών του χρηματοπιστωτικού κλάδου με έδρα στο χρηματοοικονομικό κέντρο του Λονδίνου (City of London) η οποία σύντομα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της και από το γραφείο της στην Ελλάδα. Η εταιρεία με ειδίκευση στις συναλλαγές στην αγορά συναλλάγματος (Forex) και τις επενδύσεις, προσφέρει στους πελάτες της βασικές αρχές εντιμότητας, ακεραιότητας και διαφάνειας για τις επενδυτικές στρατηγικές τους.

Η CWM FX σε συνεργασία με τη Leverate Financial Services Ltd, είναι επίσημα αδειοδοτημένη και πλήρως ελεγχόμενη χρηματοοικονομική υπηρεσία από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου και διέπεται από την οδηγία για Αγορές χρηματοπιστωτικών Μέσων (MiFID). Η οδηγία για MiFID εκδόθηκε από την Ευρωπαϊκή Ενωση (ΕΕ) με σκοπό να ρυθμίζει τις αγορές χρηματοπιστωτικών μέσων για την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών και άλλων δραστηριοτήτων εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (EΟΧ). Η CWM FX έχει υιοθετήσει και τηρεί απόλυτα τις κατευθυντήριες οδηγίες της MiFID προσφέροντας ελεύθερα επενδυτικές και παρεμφερείς υπηρεσίες σε όλο τον ΕΟΧ. Επιπρόσθετα, η CWM FX είναι αδειοδοτημένη από τους περισσότερους ρυθμιστικούς οργανισμούς της ΕΕ εξασφαλίζοντας την ασφαλή και ταχύτατη εμπειρία συναλλαγών.

Για περισσότερες πληροφορίες http://www.cwmfx.com

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events