23 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΔιεθνή Επικαιρότητα

Οι αναβάτες της ΑPRILIA, Marco Melandri και Sylvain Guintoli ανοίγουν την έκθεση ΜΟΤΟDAYS, στη Ρώμη.

ΟΜΙΛΟΣ PIAGGIO: ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ APRILIA, ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ, MOTODAYS,  ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΡΩΜΗ, ΣΤΙΣ 6 ΕΩΣ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΥΤΕΡ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2014.

 ΟΙ MARCO MELANDRI ΚΑΙ SYLVAIN GUINTOLI, ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΤΗΣ APRILIA ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ WSBK 2014, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ RSV4 FACTORY RACING SBK ΣΤΑ ΝΕΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ APRILIA, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ,  ΟΔΗΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ.

 ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ MOTODAYS, ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ: ΤH ΝΕA ΣΕΙΡΑ MOTO GUZZI V7, ΤΟ APRILIA TUONO V4 R ABS, ΤΗΝ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ VESPA PRIMAVERA ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ VESPA 946.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ BEVERLY S, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ, SPORT ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ BESTSELLER ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΨΗΛΟ ΤΡΟΧΟ.

01_Melandri_Guintoli_Motodays[5][1]

Οι αναβάτες της Aprilia, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τους θαυμαστές τους, αλλά και όλους τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας που βρέθηκαν στο περίπτερο της εκδήλωσης (αίθουσα 3, περίπτερο Β10), για να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και να φωτογραφηθούν μαζί τους, μπροστά από την Aprilia RSV4 Factory, η οποία έκανε το ντεμπούτο της με μια νίκη και δύο βάθρα, με το ολοκαίνουργιο ασημί χρώμα της, στην πίστα του Phillip Island.

Σε συνέντευξη τύπου  που ακολούθησε οι δύο αναβάτες, είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τις σκέψεις τους για τα νέα μοντέλα του Ομίλου αλλά και για το Πρωτάθλημα WSBK 2014, που μόλις ξεκίνησε.

02_Melandri_Motodays[4][2]

Marco Melandri: ” Στο Phillip Island τα πράγματα δεν πήγαν όσο καλά είχα προγραμματίσει. Ο πρώτος αγώνας εξελίχθηκε πολύ καλά, όμως στον δεύτερο, το λάθος που έκανα μου στέρησε τη θέση στο βάθρο.

Το πιο σημαντικό είναι όμως, πως υπάρχει μία συνεχής εξέλιξη και βελτίωση, η οποία με κάνει να νιώθω ότι στους αγώνες του Aragon θα είμαι σε θέση να δώσω το 100% του εαυτού μου. Η ατμόσφαιρα στη Ρώμη είναι φανταστική και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, καθώς η  επικοινωνία με τους οπαδούς είναι πολύ σημαντική. Είναι άλλωστε και αυτή, που τροφοδοτεί το κίνητρό μας. Μετά την έκθεση της EICMA, αυτή είναι η δεύτερη εκδήλωση που συμμετέχω. Είμαι ερωτευμένος με τα μοντέλα της Vespa: τόσο με την αποκλειστική  946 όσο και με τη νέα Primavera, η οποία έχει γοητεία όπως  τίποτα άλλο στον κόσμο. ”

  03_Guintoli_Motodays[5][2]

 Sylvain Guintoli: “Ερχόμαστε από έναν πολύ καλό αγώνα και χαίρομαι που μπήκαμε στο Πρωτάθλημα με το δεξί. Προσωπικά, έρχομαι από έναν μακρύ και δύσκολο χειμώνα, χωρίς καθόλου δοκιμές και γεμάτο αμφιβολίες για το αν θα συνεχιστεί η καλή πορεία που έδειχνε να έχει ο τραυματισμός στον ώμο μου.

Η νίκη που σημείωσα στην Αυστραλία, με έπεισε ότι τα χειρότερα έχουν περάσει και ότι θα διεκδικήσουμε με αξιώσεις το Πρωτάθλημα. Η συνάντηση με όλους τους οπαδούς εδώ, με έκανε να νιώσω υπέροχα! Χρειαζόμαστε όλη τη θετική ενέργεια που μπορούμε να πάρουμε, καθώς ο επόμενος αγώνας μας είναι μόνο  ένα μήνα μακριά. Είδα επίσης μερικές πολύ ωραίες μοτοσυκλέτες εδώ αλλά ξεχωρίζω το Tuono V4. Έχει τον ίδιο κινητήρα με αυτόν που χρησιμοποιείται στους αγώνες του Superbike, ενώ επιπλέον είμαι και εγώ κάτοχος του μοντέλου. Πάντα απολαμβάνω με αυτό μία βόλτα στους αγγλικούς δρόμους .

Είναι γρήγορο, εύκολο στην οδήγηση και έχει απίστευτο ήχο. Είναι μία πραγματικά καθαρόαιμη μοτοσυκλέτα “.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events