25 April 2024
motoGP 2013

Οι οδηγοί της Repsol Honda Θέλουν να κερδίσουν και στο Brno !

Φρέσκοι από την κυριαρχία τους στην Αμερική, η Repsol Honda Team είναι ήδη καθ ‘οδόν για το Grand Prix αυτού του Σαββατοκύριακου στην Τσεχική Δημοκρατία.

7bfb6a6a-b75d-49b2-b748-c89208463140

Το Brno είναι μια δημοφιλής πίστα για αναβάτες και οπαδούς.

Ο Dani έκανε μια αξέχαστη κούρσα πέρσι, ανταγωνιζόταν με τον Lorenzo μεχρι την τελευταία στροφή κερδίζοντας τελικά τον αγώνα. Ήταν η  πρώτη νίκη του στην πίστα της Τσεχίας στην κατηγορία MotoGP, όπου, επίσης, κέρδισε τα 250cc (2005) και στα 125cc (2003). Για τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Marc Marquez, είναι η πρώτη επίσκεψή του στο Brno με μηχανή MotoGP. Ο Marc κέρδισε το περασμένο έτος, στην κατηγορία Moto2, και θα προσπαθήσει για  άλλο ένα ισχυρό Σαββατοκύριακο μετά από τρεις συνεχόμενες back-to-back νίκες.

10ind_motogp20132

Ο Marc Marquez είναι πρώτος την βαθμολογία του Πρωταθλήματος με  188 Βαθμούς.

«Μετά από ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο στην Indianapolis, δεν υπάρχει ξεκούραση και πάμε κατευθείαν στην Τσεχική Δημοκρατία. Το  Brno δεν είναι ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια, αλλά κέρδισα εκεί πέρυσι στα Moto2 , έτσι έχω ακόμα ένα καλό συναίσθημα εκεί! Θα δούμε όταν θα φτάσουμε εκεί. Ιστορικά η Yamaha ήταν πολύ ισχυρή, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ γρήγοροι  και πάλι φέτος, λαμβάνοντας υπόψη ότι έκανε δοκιμές εκεί πριν από λίγες εβδομάδες. Θα περιμένουμε να δούμε το επίπεδο μας το Σαββατοκύριακο θα δουλέψουμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς στο Πρωτάθλημα»

2013-10-gp-indianapolis-04726_slideshow_169

Ο Dani Pedrosa είναι δεύτερος στο Πρωτάθλημα με  167 Βαθμούς

«Η Indianapolis ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας για μένα. Είναι σημαντικό που μπορώ να τρέξω στο Brno! Ας ελπίσουμε ο καιρός να παραμένει καλός, όμως μπορεί να είναι πολύ απρόβλεπτος σε εκείνη την περιοχή. Το Brno είναι μια γρήγορη πίστα, με γρήγορες στροφές και στο παρελθόν, το Honda έχει κάνει καλές επιδόσεις εκεί. Πέρυσι είχαμε έναν καλό αγώνα εκεί και ελπίζω ότι μπορούμε να επαναλάβουμε το ίδιο και φέτος!»

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events