29 March 2024
motoGP 2012

Οι πρωταγωνιστές της πρώτης σειράς μίλησαν για τις κατατακτήριες της Catalunya

Οι τρεις πρώτοι μίλησαν μετά το τέλος των χρονομετρημένων στην Ισπανία Casey Stoner : «Χρησιμοποιήσαμε το qualifying  ελαστικό και κάναμε τον καλύτερο χρόνο που μας χάρισε την pole position. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη αύριο !

Δουλέψαμε πολύ περισσότερο με το σκληρό ελαστικό και αν το επιτρέψει ο καιρός αύριο νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε ένα πλεονέκτημα. Γνωρίζω ότι πολλοί έκαναν συγκρίσεις, αλλά σε εμάς το μαλακό ελαστικό είχε μεγάλη φθορά. Πρέπει όμως να περιμένουμε τις συνθήκες αύριο για να δούμε την κατεύθυνση που θα πάρουμε. Είχαμε κάποια θέματα chatter πάλι με τη μοτοσικλέτα,  μόλις  «αγγίζω» το γκάζι η μοτοσικλέτα αρχίζει να κουνάει  στο πίσω μέρος και  κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα. προς το τέλος καταφέραμε να βελτιωθεί ελαφρώς, αλλά νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε άλλο ένα βήμα πριν από τον αγώνα. αύριο , γιατί  η φθορά των ελαστικών θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. Είμαι  ευχαριστημένος που  θα ξεκινήσω από την pole»

 

Jorge Lorenzo :  «Ήταν πολύ σημαντικό να τερματίσουμε στην πρώτη σειρά σήμερα γιατί ήξερα ότι όλοι οι αναβάτες θα πρέπει να πιέσουν  στο όριο στις κατατακτήριες. Οι χρόνοι ήταν πολύ κοντά, αλλά κατάφερα να κάνω ένα καλό γύρο,  πριν από αυτόν είχα δοκιμάσει να πάω γρήγορα αλλά παραλίγο να πέσω στην Τ3, έτσι τη δεύτερη θέση είναι καλή για αύριο.

Χρειαζόμαστε λίγο ακόμα καλύτερη  αίσθηση στο μπροστινό μέρος.  Θα θέλαμε να είμαστε στην pole position, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι με την θέση. Είμαι αισιόδοξος για τον αγώνα, έχουμε ρυθμό και αυτοπεποίθηση»

 

Cal Crutchlow :  «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην πρώτη γραμμή .  Η ομάδα έκανε φανταστική δουλειά με την μηχανή σήμερα. Στο τέλος η περίοδος πήγε καλά. Χρησιμοποιήσαμε το σκληρό ελαστικό στο ξεκίνημα της περιόδου και δεν ήμασταν μακριά. Στο τέλος χρησιμοποιήσαμε ένα φρέσκο μαλακό και καταφέραμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή  και ελπίζω ότι μπορώ να κάνω την ίδια καλή  δουλειά αύριο, όταν πραγματικά θα μετράει.»

 

 

 

 

bs

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events