29 March 2024
HondaΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ολοκαίνουργιο Honda CBR1000RR Fireblade το 2017 ?

“Φωτιές” ανάβει για άλλη μια φορά τον γνωστό Ιαπωνικό περιοδικό μοτοσυκλέτας, Young Machine αφού κυκλοφόρησε στο ίντερνετ μια εικόνα με το εξώφυλλο του Μαρτίου, με μια ενδεχομένως , «αποκάλυψη».

Το γνωστό περιοδικό μας έχει συνηθίσει με αυτήν την τακτική, κυκλοφορώντας ένα εξώφυλλο αρκετά νωρίτερα, συνήθως με μια αποκαλυπτική φωτογραφία μιας νέας έκδοσης μοτοσυκλέτας ως κεντρικό θέμα.

Αυτή την φορά την τιμητική της έχει η Honda και το ενδεχόμενο ενός ολοκαίνουργιου Honda CBR1000RR Fireblade.

Η εικόνα εμφανίζεται στο εξώφυλλο του περιοδικού με τον σχολιασμό «Εξέλιξη της εικασίας!». Το Young Machine συνήθως έχει σοβαρές πληροφορίες και πέφτει αρκετές φορές μέσα, και αν αναλογιστούμε ότι μετά την ολοκαίνουργια Yamaha R1 και R1M, το ανανεωμένο ZX-10R από την Kawasaki αλλά και την παρουσίαση του project της Suzuki στην EICMA για ολοκαίνουργιο GSX-R1000, η Honda είναι η μοναδική Ιαπωνική εταιρία χωρίς καινούργιο χιλιάρι, οπότε οι φήμες έχουν βάση.

85047

Οι φήμες που κυκλοφορούν αλλά και όπως μπορούμε να δούμε στην εικόνα, το νέο Fireblade αναμένεται να έχει upside down πιρούνια αερίου ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα, φρένα Brembo με ακτινικές δαγκάνες (μέχρι τώρα τα βλέπαμε μόνο στις ειδικές εκδόσεις SP) και ένα νέο τελικό καυσαερίων που βγαίνει στην ίδια θέση με την σημερινή εξάτμιση αλλά χωρίζετε σε δυο τελικές “μπούκες” ενώ σίγουρα η ουρά δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Το πίσω ψαλίδι δεν έχει καμιά σχέση με το υπάρχον και μπορούμε να πούμε ότι θυμίζει αρκετά εκείνο του RC213V-S. Επίσης στην εικόνα βλέπουμε ο κινητήρας να έχει μια περίεργη κλίση προς τα εμπρός όμως είναι πολύ νωρίς ακόμα για οποιαδήποτε εικασία για το τι κρύβετε πίσω από τα fairing.

Οι Φήμες λένε ότι νέο Fireblade ίσως να παρουσιαστεί στις αρχές του 2017. Αν αυτό αληθεύει, έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο χρόνο και σίγουρα θα διαρρεύσουν αρκετές ακόμα πληροφορίες.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events