20 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠαν.Πρ.Ταχ. 2014

Ο Ακης Τσώκος 1ος και στα Μέγαρα – Δ.Τ. Tsokos Racing

Στον 3ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2014, η ομάδα Tsokos Racing, με οδηγό τον Ακη Τσώκο, που αγωνίζεται στην κατηγορία Racing 250, έδωσε το παρόν της, μετά από αρκετή ταλαιπωρία και αναζήτηση των δυσεύρετων ελαστικών για την κατηγορία, μέχρι την τελευταία στιγμή.

95

Έτοιμη όπως πάντα, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και με την βοήθεια ενός ακόμα χορηγού, κατάφερε τ’ αποτελέσματα που όλοι είδαμε!

Πρώτοι σε χρόνο από τα ελεύθερα δοκιμαστικά του Σαββάτου, πρώτοι πάλι σε χρόνο, στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά της ίδιας μέρας, έτσι εξασφαλίζει και πάλι την poleposition, για τον αγώνα της Κυριακής.

213

Στο πρωινό warm-up για τεχνικούς λόγους δεν κατάφερε να δοκιμάσει αυτά που ήθελε ο Ακης, με αποτέλεσμα να μπεί στον αγώνα με ένα ακόμα επιπλέον άγχος. Δίνεται η εκκίνηση και ο Ακης Τσώκος στρίβει πρώτος στην Κ1, για να εξακολουθήσει να είναι σ’ αυτή την θέση μέχρι το τέλος του αγώνα! Η καρό σημαία βρίσκει τον Ακη Τσώκο να τερματίζει πρώτος με 12,00’’ διαφορά από τον δεύτερο!

TERM-1

Οι συντελεστές της ομάδας TsokosRacing, μαζί μετον οδηγό τους Ακη Τσώκο, φανερά ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα, θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους τους στήριξαν μέχρι τώρα και συνεχίζουν να τους στηρίζουν, καθώς και τον Νέο Χορηγό τους, την εταιρεία Liqui Moly λιπαντικά & πρόσθετα, όπου ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο, είναι η εταιρεία Σκαζίκης-Μαραγκός που συνεργάζεται την εταιρεία Βαλεντής-Ψυχογιός για την διάθεση των λιπαντικών μοτοσυκλετας στην Ελλάδα!

IMG_9311

Οι χορηγοί της ομάδας έχουν πλέον διαμορφωθεί ως εξής: Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, PERISTERAS ελαστικά, Liqui Moly λιπαντικά & πρόσθετα, CLBrakes, AFAM ΤΑΣΟΥΛΗΣ, ERMAX, το περιοδικό BIKERSPIRIT χορηγό επικοινωνίας της ομάδας, την enovo.grγια την διαχείριση της εικόνας και της επικοινωνίας, αλλά και την superbmotos.com για τον σχεδιασμό της μοτοσυκλέτας και των paddock, επίσης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά για την μέχρι τώρα υποστίρηξή τους, τον Γιάννη Μπούστα (teamboustas.net) τον Σπύρο Παραβατό (expopiece.gr), και τον Πέτρο Παπαγιάννη (Race Tech).

38

Έτοιμοι να συνεχίσουν την προσπάθειά του για το υπόλοιπο του Πρωταθλήματος, μαζί με το μύνημα ότι είναι ένα άθλημα καθαρά ομαδικό, για καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε κάθε τομέα, με πλήρως αθλητικό πνεύμα, καλούν όλο τον κόσμο της μοτοσυκλέτας, να συμπαρασταθεί στον αγώνα οδηγών, μηχανικών και όσων συνησφέρουν, να κρατηθεί το άθλημα ζωντανό, για να μπορέσει να προσφέρει και στους νεοεισερχόμενους, την δυνατότητα ν’ αγωνίζονται με ασφάλεια στις πίστες!

54 93 45IMG_0844

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events