18 April 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2013

Ο Βέλλιος κυρίαρχος της OPEN και πάλι στα Μέγαρα! – 3ος Αγώνας Π.Π.Τ. 22/9/2013

Ο Βέλιος «σφράγισε» τα Μέγαρα για φέτος με τις δυο επανωτές νίκες του!
Η OPEN ήταν η πρώτη κατηγορία που άνοιξε την ήμερα του 3ου αγώνα του Παν.  Πρωτ. Ταχ. 2013 στα Μέγαρα σήμερα Κυριακή 22 Σεπτέμβρη και όπως είχαμε πει αξίζει της προσοχής μας αφού ήταν ένας αγώνας με έντονο ανταγωνισμό, μάχες για την κορυφή και ένταση που κράτησε το ενδιαφέρον ψηλά.

IMG_6817

Από την πρώτη θέση στην σχάρα εκκίνησης ξεκίνησε ο Γιώργος Δαραμούσης και ήταν και ο πρώτος που έστριψε στην πρώτη στροφή παίρνοντας αμέσως το κεφάλι του αγώνα. Πίσω  του ο Σταύρος Κρεμάλας  και Θανάσης Βέλλιος  άρχισαν  γρήγορα να κάνουν επίθεση στον Δαραμούση που παρόλο ότι οδηγούσε μια μηχανή 600 κυβικών κράτησε τα 1000αρια πίσω του μέχρι τον δεύτερο γύρο οπού στην Κ9 στην γνωστή πλατεία έχασε το μπροστινό του και έπεσε, ευτυχώς χωρίς να χτυπήσει και έτσι την πρωτοπορία την πήρε ο Σταύρος Κρεμάλας  με τον Βέλιο πίσω του.

_MG_3972

Ο Βέλλιος έκανε την κίνηση του , επιτέθηκε στον Κρεμάλα και κατάφερε και τον πέρασε, αλλά ο Κρεμάλας είχε απάντηση. Όλος ο αγώνας πήγε έτσι με την πρώτη θέση να αλλάζει χέρια μέχρι την καρό σημαία οπού νικητής τελικά ήταν ο Βέλιος κάνοντας δυο τις νίκες του στα Μέγαρα και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 50 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Κρεμάλα που έχει 65 βαθμούς.

_MG_3871

Στην τρίτη θέση για τρίτη φορά τερμάτισε ο Κώστας Γιαννακόπουλος που έκανε για άλλη μια φορά ένα πολύ καλό αγώνα και με τους 16  βαθμούς του σημερινού αγώνα είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 48 βαθμούς, μόλις 2 βαθμούς πίσω από τον Βέλιο.

_MG_3753

Τέταρτος τερμάτισε ο Γιώργος Βογιατζής μπροστά από τον Γιάννη Ζεμπίλα  και την εξάδα έκλεισε ο Τάσος Σπερελάκης που ήταν και ο πρώτος με 600 κυβικά.

Στην 7η θέση ο Τάκης Παπαγεωργίου μπροστά από τον Κώστα Καριπίδη, τον Κίτσι Κέλβιν και τον Ηλία Τσουκάτο που συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα.

Ποιο πίσω στην 11η θέση ο Βαγγέλης Σαπουνάς, στην 12η θέση ο Μενέλαος Κοντογιάννης μπροστά από τον Δημήτρη Τσακαλάκη και τον Ηλία Χριστακη.
Στην 15η θέση ο Δημήτρης Λαιμοδέτης μπροστά από τον Πέτρο Αραπη και τον Θανάση Λέκα.

IMG_7356

Όπως είπαμε και στην αρχή ο Δαραμούσης είχε πτώση όπως και Δημήτρης Σουλούκος. Ο Γιάννης Δημητράκης εγκατέλειψε στον 10 γύρο.

Η κατηγορία πρόσφερε πολύ θέαμα μιας και οι μάχες πολλές για πολλές θέσεις σε έναν άμορφο αγώνα !

OPEN RACE ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

OPEN RACE ΓΥΡΟΛΟΓΙΟ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2013

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events