16 April 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2013

Ο Βέλλιος κυριαρχεί στην OPEN – 2ος Αγώνας του Παν. Πρωτ. Ταχ. ΑΜΟΤΟΕ Μέγαρα 8-9 Ιουνίου 2013

Η OPEN ήταν η πρώτη κατηγορία που άνοιξε την ήμερα του 2ου αγώνα του Παν.  Πρωτ. Ταχ. 2013 στα Μέγαρα σήμερα Κυριακή 9 Ιουνίου.

DSC_0064

Από την πρώτη θέση στην σχάρα εκκίνησης ξεκίνησε ο Σταύρος Κρεμάλας και ήταν και ο πρώτος που έστριψε στην πρώτη στροφή παίρνοντας αμέσως το κεφάλι του αγώνα. Πίσω  του ο Θανάσης Βέλλιος  έμεινε δεύτερος με μια μικρή διαφορά που άρχισε όμως να κλείνει σιγά σιγά μιας και ο Βέλλιος άρχισε γρήγορα να κάνει τον γρηγορότερο γύρους  του αγώνα σε κάθε γύρο.  Έτσι πριν ακόμα κλείσουν 4 γύροι ο Βέλλιος έκανε την κίνηση του , επιτέθηκε στον Κρεμάλα στα φρένα της Κ6 και κατάφερε και τον πέρασε και αμέσως άρχισε να κάνει διαφορά σημειώνοντας συνεχώς γρήγορους γύρους.

Ο Σταυρός Κρεμάλας προσπάθησε να απαντήσει στον Βέλλιο  πλησιάζοντας τον αλλά τελικά όταν έπεσαν σε «κίνηση» ο Βέλλιος πέρασε γρήγορα τους ποιο αργούς οδηγούς ενώ ο Κρεμάλας κύλησε και έτσι έχασε πολύτιμο χρόνο. Μετά από αρκετούς γύρους ο Κρεμάλας φάνηκε ότι αρκέστηκε στην δεύτερη θέση  και την συγκομιδή των βαθμών.

IMG_9777

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Κώστας Γιαννακόπουλος που έκανε ένα σχεδόν μοναχικό αγώνα αφού πέρασε στην τρίτη θέση πολύ νωρίς μόλις από τον δεύτερο γύρο.

DSC_0024

Τέταρτος τερμάτισε ο Γιώργος Βογιατζής και 5ος ο Γιώργος Δαραμούσης που ήταν και ο πρώτος με 600 κυβικά.

Την εξάδα έκλεισε ο Γιάννης Ζεμπίλας που ήταν δεύτερος στην Τρίπολη.

Η κατηγορία πρόσφερε πολύ θέαμα μιας και οι μάχες πολλές για πολλές θέσεις σε έναν άμορφο αγώνα !

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ , ΕΡΧΟΝΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΤΟΥΑ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

IMG_9917

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events