29 March 2024
MotoGP

Ο Δημήτρης Καρακώστας ξεκίνησε για το Red Bull Rookies Cup!

Σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Καρακώστας ξεκίνησε το ταξίδι του για την Ισπανία, όπου θα συμμετέχει στις δοκιμές που θα του δώσουν την δυνατότητα να προκριθεί για να συμμετέχει στο πρωτάθλημα Red Bull Rookies Cup του 2015!

Ο Δημήτρης έχει στο πλάι του την σημαντικότερη υποστήριξη που χρειάζεται, όπως ο ίδιος λέει, όλη την οικογένεια του. Σε αυτό το ταξίδι εκτός από τους γονείς του που είναι στο πλάι του συνεχώς από τότε που ξεκίνησε να αγωνίζεται, θα είναι και ο αδελφός του ο Νίκος , παρόλο που φέτος προετοιμάζεται για τις πανελλήνιες εξετάσεις της τρίτης λυκείου, θα είναι δίπλα του να τον εμψυχώνει σε αυτήν την σημαντική στιγμή και όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, είναι πολύ σημαντική η παρουσία του!

20141012_074534~2

Ο Δημήτρης επιλέχτηκε ανάμεσα σε χιλιάδες αιτήσεις που έγιναν, όπως γίνονται κάθε χρόνο στο Red Bull Rookies Cup! Οι δοκιμές θα γίνουν το τριήμερο 14 έως 16 Οκτωβρίου στην πίστα Guadix της Ισπανίας!

Αν καταφέρει να προκριθεί, θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Red Bull Rookies Cup που γίνεται παράλληλα με το Παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP και το ακολουθεί στις περισσότερες πίστες και θεωρείτε ο προθάλαμος για την είσοδο οδηγών στην μικρή κατηγορία, Moto3, των MotoGP!

Μια μοναδική ευκαιρία για τον ταλαντούχο Έλληνα οδηγό που έχει μόλις έναν χρόνο αγωνιστικής εμπειρίας με imr μοτοσυκλέτες στο MiniGP Cup και μόλις τέσσερεις αγώνες φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας στην κατηγορία Racing με Μοτοσυκλέτα 125cc, παρόμοια με αυτή που θα δοκιμάσει στο Red Bull Rookies Cup.

Όλων η ελπίδα είναι να δούμε τον Δημήτρη να τα καταφέρει και να τον δούμε νε αγωνίζεται με τα Ελληνικά χρώματα!

Του στέλνουμε την θετική μας ενέργεια και σκέψη μας και του ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να επιτύχει τον στόχο του και να μας κάνει όλους υπερήφανους!

20141012_081725

Μαζί με τον Δημήτρη Καρακώστα θα κάνει την προσπάθεια του για δεύτερη χρονιά και ο Νότης Παπαπαύλου! (εδω το σχετικό άρθρο)
Ευχόμαστε και στους δυο λοιπόν ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events