23 April 2024
Track Day

Ο Κοντομάρος 4ος στο Misano !

Σάββατο και πάλι στο Misano η ομάδα μαζί με τον Κώστα Κοντομάρο και τον Γιώργο Παπασταύρου είναι έτοιμοι για να γράψουν χρόνους , να δοκιμάσουν  καινούρια πράγματα και εμπειρίες .

Αργότερα έρχεται η πρώτη ενημέρωση από τον Δημήτρη Παπανικολάου  : « μόλις βγήκε ο Κώστας με 1.45.0 και δύο δέκατα πιο κάτω ιδανικό χρόνο (τα καλύτερα split απο το session του βάση της τηλεμετρίας μας)»

Όλη η ομάδα είναι  υπέρ ευχαριστημένη και συνεχίζουν να ετοιμαστούν για τον απογευματινό αγώνα στις 5.30 το απόγευμα. Όπως λέει ο Δημήτρης «γίνει φιλικός αγώνας με εκκίνηση roll…. οπότε σίγουρα θα έχουμε και άλλα νέα!!!»

 

η κατάταξη λίγο νωρίτερα

 

Τα νέα έρχονται λίγο αργότερα από τον Δημήτρη που γράφει «Ok… O Κώστας έγραψε 1.43.6 best lap, τον τελευταίο, προσπερνώντας τον 4ο στο νήμα…. 1.42.5 ideal… EINAI ΤΡΕΛΟΟΟΟΟΟΟΣ Λεμε»

Τα αποτελέσματα του Αγώνα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εμείς τι άλλο να πούμε ? ότι δεν το περιμέναμε ? ψέματα θα είναι . Για τον αγώνα ο Δημήτρης περιγράφει «Το πιο σημαντικό είναι πως στο δρόμο ο Κώστας πέρασε και πέντε μοτοσυκλέτες… ο αγώνας ήταν roll οπότε δε γινόταν να κάνει τα μαγικά του στην εκκίνηση. Ξεκίνησε 9ος, πέρασε γρήγορα τους δύο και πάλεψε για τις άλλες τρείς θέσεις… Ήδη άνθρωποι της οργάνωσης αλλά και αγωνιζόμενοι στο Ιταλικό πρωτάθλημα ρωτάνε για το Κώστα…» !

Μπράβο λοιπόν στον Κώστα και ελπίζουμε για το καλύτερο ! Οι ξένοι δεν αφήνουν ταλέντα να τους ξεφύγουν όπως Ελλαντα….

Χρονος για τον Παπασταυρου

Αργότερα θα έρθουν και τα επόμενα ευχαρίστα από το Misano , αυτήν την φορά ήταν για τον Γιώργο Παπασταύρου , ο Δημήτρη Παπανικολάου   λέει χαρακτηριστικά : «..Περισσότερα ευχάριστα νέα.  Ο Γιώργος μας στο κλείσιμο της μέρας έγραψε το εκπληκτικό για την εμπειρία του 1.49.5»

Αύριο θα γίνει ο δεύτερος φιλικός αγώνας που θα διεξαχθεί με χωρισμένες τις δύο κατηγορίες, 600 & 1000.

Ο Δημήτρη Παπανικολάου  λέει : «ο Γιώργος ξεκινά 9ος.  Το τονίζω για όσους δε κατάλαβαν. Ανάμεσα σε περίπου 50 συμμετοχές με 600 ο Γιώργος θα ξεκινήσει σα να λέμε τρίτη γραμμή εκκίνησης. Βέβαια ο αγώνας και εδώ είναι roll σίγουρα όμως θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον.»

Για τον Κοντομάρο λέει : « Αντίστοιχα ο Κώστας ξεκινά και αυτός 8ος με καλύτερο χρόνο του στα χρονομετρημένα 1.45.0 – Ο χρόνος του στο σημερινό αγώνα δε μετρά δυστυχώς, όπως αντίστοιχα και του Γιώργου.»

Όλοι λοιπόν ελπίζουμε τα καλυτέρα και για τους δυο Έλληνες οδηγούς και έκτος από τα καλά αποτελέσματα του αγώνα και τους χρόνους να έχουν την τύχη να τους δουν τα κατάλληλα μάτια ώστε να κάνουν αυτό το πολυπόθητο βήμα έκτος των συνόρων.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events