25 April 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2013

Ο Παναγιωτόπουλος θριαμβευτής στα Supersport στα Μέγαρα! – 3ος Γύρος, 4ος Αγώνας Π.Π.Τ. 22/9/2013.

Ο Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος ήταν ο θριαμβευτής της κατηγορίας Supersport στον 4ο αγώνας της σεζόν που ήταν ο ποιος επεισοδιακός αγώνας της ημέρας με ένα αλαλούμ που προξένησε η κόκκινη σημαία που βγήκε όταν ο Σταύρος Τριντής είχε μια πτώση στην Κ1. Ο αγώνας επανεκκίνησε για άλλους 7 γύρους που είχαν μείνει με τον Παναγιωτόπουλο να κερδίζει τον αγώνα!

IMG_8194

Στην εκκίνηση έφυγε σαν «σφαίρα» μπροστά ο Μιχάλης Κουτσουμπός που μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εκκινήσεις και έστριψε πρώτος στην Κ1 με τους Συνιώρη Μπεγνή και Παναγιωτόπουλο πίσω του να τον καταδιώκουν.

Στην ευθεία ο Συνιώρης πέρασε μπροστά ενώ ο Παναγιωτόπουλος στον επόμενο γύρο στην Κ4 πέρασε τον Μπεγνή και στα φρένα της Κ6 τον Κουτσουμπό και βρέθηκε στην δεύτερη θέση. Η μάχη των δυο πρώτων  κράτησε για πολλούς γύρους με τον Παναγιωτόπουλο να κάνει συνεχείς επιθέσεις.

_MG_4480

Ποιο πίσω οι μάχες ήταν πολλές και σκληρές, ο Καρακατσάνης ξεκινώντας από την 6η θέση στην εκκίνηση κατάφερε μετά από μάχες με τους Παπαγεωργίου, Τριντή και Μπεγνή να ανεβεί στην 3η θέση, ενώ ο Μπεγνής ξεκίνησε πολύ καλά έπεσε στις ποιο πίσω θέσεις και έδινε την μάχη του με τον Νίκο Περιστερά.
Ποιο πίσω ο Γιάννης Τζωρτζόπουλος στην 9η θέση έκανε έναν μοναχικό αγώνα μπροστά από τον Μαδρώνη, ενώ ποιο πίσω έδιναν την μάχη τους οι Σακελαρίου, Σιφναίος και Ζαφείρης για την 11η θέση.
Την 15αδα συμπλήρωναν ο Δούκας με τον Γιώργο Χάλαρη στην 14η και 15η θέση αντίστοιχα.

IMG_8201

Στην κορυφή η μάχη συνεχιζόταν μέχρι τον 14 γύρο όπου ο Παναγιωτόπουλος πέρασε μπροστά από τον Συνιώρη που άρχισε να χάνει έδαφος λόγο προβλήματος που παρουσίασε η μηχανή του με ένα σπασμένο λεβιέ ταχυτήτων.

_MG_4387

Ο Σταύρος Τριντής βρισκόταν στην 4η  θέση όταν στον 17ο γύρο είχε ένα hi siding στην Κ1 με αποτέλεσμα λόγο της πτώσης του να βγει κόκκινη σημαία και να διακοπεί ο αγώνας.
Ο Σταύρος Τριντής σηκώθηκε αμέσως μετά την πτώση του αφού ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. Οι κριτές έβγαλαν το μηχανάκι αμέσως από την πίστα. Δόθηκε καρό σημαία και ανακοινώθηκε πως νικητής ήταν ο Παναγιωτόπουλος που στο μεταξύ είχε περάσει μπροστά στην πρώτη θέση. Οι αγωνιζόμενοι βγήκαν έξω, ο Περιστεράς μάλιστα έκανε και Burnout και με τα ίδια λάστιχα έτρεξε και το υπόλοιπο του αγώνα αφού μετά την καρό σημαία ανακοινώθηκε πως ο αγώνας θα συνεχιστεί, ένα κανονικό αλαλούμ.

_MG_4454

Κατά την άποψη πολλών ήταν μια βιαστική λάθος κίνηση των κριτών να βγάλουν κόκκινη σημαία που είχε σαν αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας σε ένα καθοριστικό  σημείο με αποτέλεσμα να αλλάξει τα αποτελέσματα και κατά συνέπεια την βαθμολογία.

_MG_4369

Ο αγώνας μετά από ένα μεγάλο μπέρδεμα τελικά ξεκίνησε και πάλι μετά από αρκετή ώρα. Έκαναν 7 γύρους που απόμεναν, με την διαφορά πως εδώ δεν μετρούσε ποιος θα πέρναγε πρώτος την γραμμή τερματισμού γιατί ο αγώνας συνεχίστηκε βάση των χρόνων που διακόπηκε, έτσι ο Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος ήταν ο μεγάλος νικητής της κατηγορίας με τον Συνιώρη δεύτερο και τον Βαγγέλη Καρακατσάνη στην 3η θέση.

IMG_8594

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναγιωτόπουλος είχε να τρέξει από τον προηγούμενο αγώνα του Ιουνίου, χωρίς να έχει κάνει ούτε μια προπόνηση μέχρι την προπόνηση της Παρασκευής πριν τον αγώνα!!!

Πολλά παράπονα και αιχμηρά σχόλια για αυτόν τον αγώνα έγιναν από πολλούς και σε πολλές κατευθύνσεις.

IMG_9470

Όπως και να έχει όμως η κατηγορία Supersport για άλλη μια φορά πρόσφερε πολύ ένταση, ανταγωνισμό, μάχες και κυρίως ΘΕΑΜΑ που είναι το βασικό συστατικό του αθλήματος, κάτι που πρέπει να καταλάβουν όλοι και κυρίως αυτοί που διαχειρίζονται τις τύχες του χώρου.

 SUPERSPORT RACE ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

SUPERSPORT RACE ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΩΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ

SUPERSPORT RACE ΓΥΡΟΛΟΓΙΟ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2013

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events