25 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο ΣΑΚΗΣ ΣΥΝΙΩΡΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPERSPORT (WSS)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / SINIORIS RACING

Ο ΣΑΚΗΣ ΣΥΝΙΩΡΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPERSPORT (WSS), ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ INSABUL PARK, ΣΤΙΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

sinioris-megara-2013

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Έλληνας πολυπρωταθλητής

Σάκης Συνιώρης, θα διεκδικήσει μια θέση στη γραμμή εκκίνησης της πίστα του Insabul Park της Κωνσταντινούπολης, στα πλαίσια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Supersport,

στις 15 Σεπτεμβρίου 2013.

Η συμμετοχή σε αυτόν τον παγκόσμιο θεσμό, ήταν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, χάρη στο πάθος και επιμονή του ιδίου και φυσικά χάρη στην συντονισμένη βοήθεια και υποστήριξη αγαπητών φίλων, συνεργατών, της Ομοσπονδίας, της Λ.Ε.ΜΟΤ και των Χορηγών της Ομάδας μας «Sinioris Racing». Επίσης, φίλοι, συνεργάτες και συναθλητές από την Τουρκία συνεργάστηκαν στενά μαζί μας για την επίτευξη αυτού του ξεχωριστού στόχου για την ελληνική αθλητική μοτοσυκλέτα. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά όλους και υποσχόμαστε την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση και μαχητικότητα σε αυτόν τον σπουδαίο αγώνα.

Η μεγάλη πρόκληση είναι να συναγωνιστούμε και να διακριθούμε ανάμεσα στους καλύτερους αναβάτες του κόσμου και να αποκτήσουμε πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον. Ο πρωταρχικός στόχος είναι η πρόκριση, ενώ για τον αγώνα, θα είμαστε ικανοποιημένοι εάν τερματίσουμε μέσα στην πρώτη 15δα, λαμβάνοντας υπόψη την υποδεέστερη μοτοσυκλέτα μας σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Ο Σάκης Συνιώρης βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα αγωνιστικά, ψυχολογικά και σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, ενώ η μοτοσυκλέτα του είναι πανέτοιμη και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα από τους μηχανικούς Χρήστο Φράγκο και Μανώλη Φασουλάκη, που τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Η εμπειρία από την περσινή συμμετοχή του στην ίδια πίστα, στα πλαίσια του Τουρκικού Πρωταθλήματος Supersport, όπου μάλιστα τερμάτισε στη 2η θέση και με αξιόλογους χρόνους, μας δίνει επιπλέον αισιοδοξία ότι η συμμετοχή του θα στεφθεί με επιτυχία.

Καλούμε όλους τους φίλους της μοτοσυκλέτας, αθλητικής ή μη, για να μοιραστούμε όλοι μαζί αυτή την εξαιρετική στιγμή για τη μοτοσυκλέτα, την Ελλάδα και τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σας ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση
Σάκης Συνιώρης
SINIORIS RACING TEAM

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events