28 March 2024
Freestyle TrialΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο Adam Raga στη 2η θέση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Trial

Ακόμα μία φορά στο βάθρο ο αναβάτης της Gas Gas, Adam Raga, που – παρά τον τραυματισμό στον καρπό του – έκλεισε τη σεζόν με μια δεύτερη θέση στον τελικό γύρο του πρωταθλήματος στο Arnedo (La Rioja).
Αφού ολοκλήρωσε τον αγώνα με εξαιρετικές επιδόσεις, ο αναβάτης από την Ulldecona τερμάτισε μόλις 15 βαθμούς πίσω από τον νικητή, και με ένα μεγάλο προβάδισμα 47 πόντων πάνω από την τρίτη θέση.

Adam Raga-1WORLD PRO
Arnedo – 2η Ημέρα
1. Toni Bou, 19
2. Adam Raga (Gas Gas), 34
3. Jeroni Fajardo, 44
7. Jorge Casales (Gas Gas), 73
ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1. Toni Bou, 225 puntos
2. Adam Raga (Gas Gas), 210
3. Albert Cabestany, 163
7. Jorge Casales (Gas Gas), 107

 Ανανέωση του Συμβολαίου του Adam Raga με τη Gas Gas

Ήδη από τον Αύγουστο, ο Adam Raga και η Gas Gas έχουν υπογράψει συμφωνία ανανέωσης για τρία ακόμα χρόνια, αφού η συνεργασία τους έχει μέχρι στιγμής αποφέρει 6 παγκόσμιους τίτλους και επτά εθνικούς.

Adam Raga-3
O Adam Raga – Σύμβολο πλέον της Gas Gas – εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ομάδα και το εμπορικό σήμα και επισφράγισε την πρόθεσή του να παραμείνει μέλος της οικογένειας Gas Gas με ένα τριετές συμβόλαιο.

Ο αναβάτης από την Ulldecona, στα 32 του χρόνια, έχει στο ενεργητικό του 17 αγωνιστικές σεζόν και 46 νίκες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Trial με τη Gas Gas.

O Santi Navarro, Manager της ομάδας Trial της Gas Gas δήλωσε: “O Adam Raga είναι ο επίσημος αναβάτης μας από το 1998 … είναι μέρος της ιστορίας μας και έτσι θέλουμε να παραμείνει. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και ελπίζουμε σε πολύ περισσότερες επιτυχίες για το μέλλον”.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events