19 April 2024
motoGP 2012

Ο Ben Spies με το βλέμμα στο βάθρο.

Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στον πρώτο γύρο της σεζόν του πρωταθλήματος στο Κατάρ, Ο Ben Spies  πιστεύει πως το Σαββατοκύριακο στη Χερέθ θα έχει έναν καλό αγώνα με το βλέμμα του σταθερά στο βάθρο.

Το πρόβλημα των κραδασμών  σε συνδυασμό με κάποιες πτώσεις στις χειμερινές δοκιμές , πιστεύει ο  Spies  πως δεν μπόρεσαν να κάνουν σωστά το στήσιμο της μοτοσυκλέτας με αποτέλεσμα την 11 θέση στο Κατάρ.

Στην πίστα της  Χερέθ ο Spies  έχει ακόμα χειρότερες αναμνήσεις μιας και είχε πτώση 2 γύρους πριν το τερματισμό ενώ βρισκόταν στην 2η θέση  στον περσινό αγώνα , και βέβαια στον  αγώνα του 2010 δεν κατάφερε να τερματίσει .

Ωστόσο, ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής των WSBK βρίσκεται σε μια αισιόδοξη διάθεση και αισθάνεται ότι έχει το ρυθμό και την εμπιστοσύνη στον εαυτό του για να αγωνιστεί  για μια θέση στο  βάθρο αυτή τη φορά.

Spies: “Αισθάνομαι καλά, δεν είχα εξαιρετικά αποτελέσματα στην  Χερέθ ακόμα αλλά είχαμε ένα πολύ θετικό τεστ εκεί, οπότε είμαι σίγουρος Η Yamaha Μ1 δουλεύει καλά σε όλα τις πίστες  που έχουμε πάει μέχρι στιγμής.. Μετά από μια δύσκολη αρχή στο Κατάρ ο στόχος μου στη Jerez είναι να ξεκινήσω την σεζόν και πάλι από την αρχή , εγώ θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να το επιτύχω. Είχαμε ένα καλό Σαββατοκύριακο στο  Κατάρ εκτός από τον αγώνα, ξέρουμε ότι ο ρυθμός μας είναι γρήγορος , έχουμε ισχυρή και  ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα και την οδηγώ πολύ καλά και έτσι θα πρέπει να έχουμε ένα επιτυχημένο Σαββατοκύριακο. ”

Ο Διευθυντής της ομάδας, Massimo Meregalli μιλώντας αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα του Spies:« Ερχόμαστε στην στη Χερέθ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μετά τη νίκη Χόρχε στο Κατάρ Η ομάδα είναι πολύ σίγουρη ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να αποφέρουν σημαντικά αποτελέσματα, παρά το περιστατικό στον αγώνα, ο Ben είχε καλή γενικότερη παρουσία όλο το Σ/Κ κι έτσι ξέρουμε ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστικός απέναντι στους αντιπάλους του. Όταν κάναμε εδώ τις δοκιμές,  η 1000cc Μ1 ήταν αμέσως ταχύτατη κι έτσι περιμένουμε να ξεκινήσουμε ήδη από την Παρασκευή

GF©BIKERSPIRIT

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events