29 March 2024
Cross-Country RalliesΔιεθνή ΕπικαιρότηταΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Despres πείρε την πρώτη του νίκη με Yamaha! Φωτογραφίες

Ο Γάλλος  Cyril Despres πείρε  την πρώτη του νίκη με την  Yamaha πάνω στο YZ450F!

despres-yamaha-rally-dos-sertoes-2013-17

 

Μετά τη πέμπτη κατάκτηση του  Dakar, ο Despres άφησε την KTM σε μια κίνηση έκπληξη και υπέγραψε συμβόλαιο με την Ιαπωνική εταιρία, αλλά έπρεπε να περιμένει το rally της Νότιας Αμερικής για να γευτεί τη χαρά της νίκης με την Yamaha καθώς στους προηγούμενους αγώνες δεν μπόρεσε να φέρει  τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

despres-yamaha-rally-dos-sertoes-2013-19

O Despres κέρδισε χθες την τέταρτη ειδική στο Rally dos Sertoes,  ένας αγώνας που γίνεται στη Βραζιλία, με 24 δευτερόλεπτα διαφορά από τον αντίπαλο και πρώην team-mate του Marc Coma, και βρίσκετε πλέον στη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη πίσω από τον Ισπανό. Το Rally dos Sertoes καλύπτει συνολικά 4.115 χιλιόμετρα και θα συνεχίσει με ακόμα έξι ειδικές  πριν καταλήξουν στην  Goiania στις  3η Αυγούστου.

despres-yamaha-rally-dos-sertoes-2013-11

Χαρούμενος από το αποτέλεσμα ο Cyril Despres δήλωσε:

«Σήμερα ανταμείβονται οι κόποι μας μετά από μήνες σκληρής δουλειάς καθώς με την ομάδα μου είχαμε  βάλει στόχο την  νίκη εδώ στη Βραζιλία στο Rally dos Sertoes. Είναι μια μεγάλη ώθηση για όλους μας, όχι μόνο για όσους βρισκόμαστε εδω αλλά και για όλους στην Yamaha που πίστεψαν στο έργο μας. Προφανώς δεν είναι μια νίκη επιπέδου Ντακάρ, πόσο μάλλον μια κατάκτηση του Ντακάρ, αλλά είναι ένα σημαντικό ορόσημο στο δρόμο για την επίτευξη των στόχων μας  και των φιλοδοξιών  μας και οφείλω να ομολογήσω ότι το σημερινό αποτέλεσμα έχει μια ιδιαίτερη γεύση. Όμως δεν  έχουμε πολύ χρόνο για να το χαρούμε! Αύριο είναι  μια ιδιαίτερα δύσκολη μέρα καθώς έχουμε να διανύσουμε έναν  μαραθώνιο 900 χιλιομέτρων και έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε για να βεβαιωθούμε  ότι είμαστε σε καλή κατάσταση για την πρόκληση. ”

despres-yamaha-rally-dos-sertoes-2013-14

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events