19 April 2024
motoGP 2012

Ο Lorenzo στο κυνήγι της νίκης στη Jerez

Την 40η του νικη στους αγωνες Grand Prix κινηγαει ο Lorenzo  στη Jerez

Μετα  την πρώτη νίκη της σεζόν 2012 στο Κατάρ, ο Jorge Lorenzo θέλει όχι μόνο να επεκτείνει το  προβάδισμά του σε μια πίστα όπου έχει κερδίσει τους δύο τελευταίους συνεχόμενους αγώνες (2010 και 2011) , αλλά και να συμπληρωσει 40 νικες συνολικά σε αγώνες του Grand Prix.

Ο Lorenzo πάει στην Χερέθ με καλή διάθεση μετά την πρώτη νίκη στο Losail και την πρώτη  στη μεγάλη κατηγορία, της νέας εποχής των 1000cc. Η πίστα της Χερέθ έχει  γρήγορες στροφές και μερικά σκληρά με έντονα φρεναρίσματα. Ο Lorenzo έχει δει να την καρό σημαία τέσσερις φορές στην καριέρα του στην Χερέθ με δύο διαδοχικές νίκες 250cc το 2006 και το 2007 και δύο νίκες στην κατηγορία motoGP το 2010 και το 2011.
Ο Lorenzo δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στη Jerez. Ήμασταν δυνατοί εδώ στις δοκιμές και πάντα είχαμε καλά αποτελέσματα. Ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός. Περιμένω τον Casey και τον Dani να είναι γρήγοροι. Το Κατάρ ήταν τέλειο ξεκίνημα στη σεζόν. Δουλέψαμε σκληρά για μια απίθανη νίκη. Τώρα θα αγωνιστούμε μπροστά στο δικό μας κοινό, θα προσπαθήσω να προσφέρουμε άφθονο θέαμα !  Ας ελπίσουμε να μην βρέξει φέτος ς».

Ο Μάνατζερ της ομάδας του Lorenzo Wilco Zeelenberg προσθέτει: «Ανυπομονώ για Χερέθ, είναι πάντα μια μεγάλη εκδήλωση με πολλή θεατές. Ο Jorge έχει κερδίσει δύο συνεχόμενες χρονιές!  Στόχος μας είναι να κάνουμε το τρία στα τρία! Μετά το Κατάρ είμαστε πολύ σίγουροι με το πακέτο, με τη σκληρή δουλειά της ομάδας και με την απόδοση του Jorge. Ανυπομονούμε να ερθει η Παρασκευή. ”
Αν ο Lorenzo καταφέρει να νικήσει στην Χερέθ  θα συμπληρώσει τις 40νίκες  σε όλες τις κατηγορίες των Grand Prix και ισοφαρίζει το  ρεκόρ του  Casey Stoner . Ο Lorenzo είναι ο  δεύτερος πιο επιτυχημένος Ισπανός αναβάτης όλων των εποχών όσον αφορά νίκες σε Grand Prix  μετά Angel Nieto

GF©BIKERSPIRIT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events