20 April 2024
motoGP 2014

Ο Marc Marquez απαντά στις κριτικές για την μετακόμιση του στην Ανδόρα

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Marquez εξήγησε την κίνησή του να μετακομίσει στην Ανδόρα, την Παρασκευή, στη συνέντευξη Τύπου πριν από το χωμάτινο αγώνα Superprestigio DTX στη Βαρκελώνη, ύστερα από την κριτική από ορισμένους κύκλους κυρίως στην Ισπανία για τα κίνητρά του.

Ο Marquez ήταν συναισθηματικά φορτισμένος για την κριτική που δέχτηκε όλο αυτό το διάστημα, φτάνοντας κάποια στιγμή να δακρύσει και να διακόψει για λίγο την συνέντευξη. και παρά το ότι πλέον έχει δικό του σπίτι στην Ανδόρα, υπογράμμισε ότι θα συνεχίσει να πληρώνει φόρους στην Ισπανία, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα κρατήσει την Ισπανική υπηκοότητα.

2014-marcmarquez-dtxpc-friday_slideshow_169

“Είναι δύσκολο για μένα, γιατί δεν συνηθίζω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι διαφορετικά. Αυτοί που με γνωρίζουν, ξέρουν ότι πάντα ήμουν ειλικρινής και καθαρός. Είμαι 21 χρονών, μένω με την οικογένειά μου και πάντα είχα καλή σχέση μαζί τους, αλλά όπως όλοι οι νέοι θέλω το δικό μου χώρο, το δικό μου σπίτι.
Επέλεξα να μείνω στην Ανδόρα, επειδή έχω πάει εκεί πολλούς χειμώνες και πολλές φορές κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών και θα συνεχίσω να πηγαίνω για πολλούς χειμώνες και μεγάλο για μέρος του χρόνου, γιατί για την σωματική μου άσκηση είναι ένα ιδανικό μέρος.
Ο λόγος που έκανα κάτι τέτοιο δεν ήταν οι φόροι. Ποιος ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον.  Θα πληρώνω τους φόρους μου στην Ισπανία και θα συνεχίσω να το κάνω και τα επόμενα χρόνια.”

“Ξέρω ότι όλοι έχουν τη γνώμη τους και κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αλλά νομίζω ότι κάποιες από τις επικρίσεις ήταν πολύ σκληρές. Ως αθλητής ποτέ δεν ξέρεις για πόσο καιρό θα έχεις καριέρα. Όταν ήμουν 19, ήμουν σχεδόν στο σημείο να σταματήσω να αγωνίζομαι καθώς είχα ένα πρόβλημα με την όρασή μου. Χάρη στους γιατρούς κατάφερα να επανέλθω στην οδήγηση. Κατά την τελευταία εβδομάδα δεν έχω νιώσει καλά γι ‘αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους υποστήριξαν εμένα και την οικογένειά μου. Το μόνο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να συνεχίσω να διασκεδάζω οδηγώντας τη μοτοσυκλέτα μου.”

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events