29 March 2024
WSBK 2014

Ο Marco Melandri επιβεβαιώνει την μετακίνηση του στην Aprilia Racing!

Ο Marco Melandri και επίσημα πλέον είναι  αναβάτης της εργοστασιακής ομάδας της  Aprilia για τη σεζόν 2014 στα WSBK.

apriliaracing_melandri_albesiano
Ο πρώην πιλότος της BMW έχει ήδη δοκιμάσει την  RSV4  στις δοκιμές την τελευταία εβδομάδα στη Jerez  Παρά τις μικτές καιρικές συνθήκες , τα συναισθήματά του ήταν σαφείς . «Ήταν εκπληκτικό , όταν πήγα πίσω στα pits, ιδιαίτερα μετά την πρώτη δοκιμή , ήμουν πραγματικά χαρούμενος και ένιωσα σαν να βρήκα επιτέλους κάτι που ψάχνω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η μηχανή  φαίνεται να ταιριάζει στο στυλ οδήγησης μου πολύ καλά  και το μέγεθός  της μου επέτρεψε να βρω μια καλή θέση οδήγησης σχεδόν αμέσως. Η ημέρα δοκιμών δεν ήταν εύκολη , καθώς ο καιρός άλλαζε όλη την ώρα και υπήρχαν και ισχυροί άνεμοι. Ο Χρόνος  δεν ήταν σημαντικός , ήθελα απλώς να κατανοήσω την μοτοσυκλέτα και τον τρόπο που δουλεύει η  ομάδα»

Στο λογαριασμό του στο twitter ο Melandri ανέβασε μια φωτογραφία από τις δοκιμές και το σχέδιο από την φόρμα που μάλλον θα έχει  στην νέα σεζόν.

BYDuftvIAAES-xY.jpg large

Ο Melandri θα είναι σε δύο εβδομάδες στο  Aragon , για ένα διήμερο τεστ οπου θα πει περισσότερα για τη συνέργια μεταξύ αναβάτη και της νέας μηχανής του.  «Η επόμενη δοκιμή θα πραγματοποιηθεί στο Aragon στις 14 και 15 Νοέμβριου και ελπίζω ότι ο καιρός θα είναι στο πλευρό μας, ώστε να μπορώ να δοκιμάσω  και τις δύο μηχανές των Laverty και Guintoli , οι οποίες είναι εντελώς διαφορετικές . Μετά τη δοκιμή θα αποφασιστεί  πότε πρέπει να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθούν κάποια θραύσματα οστών από έναν προηγούμενο τραυματισμό όπου  οι γιατροί διαπίστωσαν κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης ακτινογραφίας. Τέλος πάντων, είμαι τόσο χαρούμενος με αυτή την ευκαιρία και δεν μπορώ να περιμένω για να οδηγήσω την RSV4 και πάλι.»

Schermata-2013-10-31-a-08.12.31

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events