23 April 2024
motoGP 2014

Ο Melandri, στην Gresini και την Aprilia στο MotoGP ?

Ο πρώην αναβάτης του MotoGP, Marco Melandri αυτό το Σαββατοκύριακο και θα μιλήσει με την Gresini Racing για την συνεργασία της Aprilia Racing το 2015.

Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής της κατηγορίας 250cc και νικητής αγώνων MotoGP , άφησε τους αγώνες του Grand Prix στο τέλος της σεζόν του 2010 και είναι πλέον αναβάτης για την Aprilia Racing Team στο Superbike World Championship.

melandri-marquez_slideshow_169

Τον ρωτήσανε αν θα επιστρέψει στο MotoGP και θα μπει και πάλι στην ομάδα της Gresini Racing – της οποία ήταν οδηγός την περίοδο 2005-07 – και να οδηγήσει την Aprilia του χρόνου, ο Melandri απάντησε: “Είναι ωραίο να βλέπεις την Gresini και την Aprilia μαζί. Για μένα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνω με την Aprilia. Θα πρέπει να δουλέψω, ακόμα και στα Superbikes, αλλά αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου με την Aprilia. Οπότε θα είναι υπέροχο να δοκιμάσω και να εξελίξω την μοτοσυκλέτα μόνος μου.”

“Θέλω να γυρίσω πίσω (στο MotoGP), αλλά δεν θέλω να είναι απλά ένας αριθμός. Ξέρω ότι στην αρχή δεν πρόκειται να είναι εύκολο. Είμαι βέβαιος ότι δουλεύοντας βήμα –βήμα, μπορούμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. ”

Ο παγκόσμιος τίτλος του Melandri στα 250cc κερδήθηκε με μοτοσυκλέτα της Aprilia το 2002. Αργότερα πέρασε στην μεγάλη κατηγορία και τις επόμενες οκτώ συνεχόμενες σεζόν έτρεξε με μοτοσυκλέτες Yamaha, Honda, Ducati και Kawasaki. Τις πέντε νίκες του, στην μεγάλη κατηγορία τις έκανε την περίοδο που ήταν με την Gresini.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events