19 April 2024
motoGP 2013

Ο Rossi απέλυσε τον Burgess, τον αρχιμηχανικό του επι 14 χρόνια!

Ο Valentino Rossi ανακοίνωσε ότι του χρόνου αρχιμηχανικός του δεν θα είναι ο Jeremy Burgess, με τους δυο τους να σταματούν τη συνεργασία τους μετά από 14 χρόνια!

2013-ROSSI_burgess2

Το δίδυμο αυτό είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα στο MotoGP. O Burgess έχει φέρει τον Rossi σε 80 νίκες και επτά παγκόσμιους τίτλους στη μεγάλη κατηγορία.

«Ήταν περισσότερο απόφασή μου», επιβεβαίωσε ο Rossi. «Χθες μιλήσαμε μαζί. Προσπάθησα να εξηγήσω ότι πρέπει να αλλάξω και εγώ χρειάζομαι κάτι διαφορετικό. Όπως ο Jerry είπε, μια νέα ώθηση – λίγο περισσότερο κίνητρο και έτσι αποφασίσαμε να το κάνουμε». «Αυτή είναι η στιγμή κλειδί κατά την οποία πρέπει να αλλάξω κάτι. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα με τον Jeremy». Στην ερώτηση γιατί διάλεξε τη χθεσινή ημέρα για να κάνει την ανακοίνωση, απάντησε «Πρώτα από όλα κάποιοι γαμη…… δημοσιογράφοι έγραψαν κάποια πράγματα, αλλά η αλήθεια είναι ότι είχα πάρει την απόφασή μου την  προηγούμενη βδομάδα . Δεν μπορούσα να το κρατήσω μέσα μου και να δουλέψω με τον Jeremy σαν να μην συμβαίνει τίποτε».

Ο Burgess παραδέχτηκε ότι είναι έκπληκτος από την ανακοίνωση, η οποία προήλθε από τον Rossi στον Τύπο στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης.  «Εγώ δεν το περίμενα καθόλου. Χθες το απόγευμα, όταν ο Valentino με κάλεσε στο ρυμουλκό του περίμενα ότι θα επρόκειτο  για το δώρο των Χριστουγέννων.» και συνέχισε λέγοντας  «Δεν έχω κάνει κάποια σχέδια για το μέλλον σε αυτό το στάδιο. Η πρόθεσή μου αρχικά, προφανώς, ήταν να συνεχίσω το επόμενο έτος. Οι συμβάσεις μας είναι χρόνο με το χρόνο.».

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, το δίδυμο Rossi-Burgess έχουν αλλάξει  από κοινού ομάδες από την Honda στην Ducati μέσω της πιο επιτυχημένης περίοδο τους στην Yamaha, στην οποία επέστρεψε το 2013.

Όλοι οι φαν του Γιατρού πλέον ελπίζουν  να έκανε την καλύτερη κίνηση και του χρόνου να βρει το δρόμο και πάλι προς την κορυφή!

2013-ROSSI_burgess

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events