25 April 2024
MotoGP 2018

Ο Sam Lowes επιστρέφει στη Gresini Racing Moto2 για το 2019

Η Gresini Racing επεκτείνει τη συμμετοχή της στην Moto2, την μεσαία κατηγορία  του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP για την σεζόν του 2019, με τον Sam Lowes να επιστρέφει στην ιταλική ομάδα.

Ο Sam Lowes, στην πρώτη του σεζόν με την ομάδα, με επικεφαλής τον Fausto Gresini το 2016, σημείωσε έξι τερματισμούς στο βάθρο – δύο εκ των οποίων ήταν νίκες αγώνων – και πέντε θέσεις pole position. Την επόμενη χρονιά, ο αναβάτης προχώρησε στην κορυφαία κατηγορία με την ομάδα Gresini.

Θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη σεζόν του Βρετανού στην ενδιάμεση κατηγορία μετά την όχι και τόσο επιτυχημένη  σεζόν στο MotoGP πέρυσι.

Sam Lowes: «Είμαι πολύ χαρούμενος που εργάζομαι ξανά με την Gresini Racing και Federal Oil. Έχουμε καλές αναμνήσεις μαζί. Έχω μάθει πολλά τα τελευταία χρόνια και τώρα είναι καιρός να το δείξω. Γνωρίζω το υψηλό επίπεδο αυτής της ομάδας και έχουν 100% πίστη σε αυτά: το κίνητρό μου είναι τόσο υψηλό όσο ποτέ και προσβλέπω σε μια νέα επιτυχημένη συνεργασία με την Gresini Racing, τους συνεργάτες της και τους χορηγούς της.»

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events