19 April 2024
WSBK 2013

Ο Sylvain Guintoli κτυπάει στον ώμο, αλλά θα προσπαθήσει να αγωνιστεί στην Μόσχα

Η κρίση της χτυπημένης κλείδας που ταλαιπωρεί το τελευταίο καιρό το Motogp  φαίνεται πως μεταφέρεται και στο WSBK καθώς  λίγες μέρες πριν από την Μόσχα ο Sylvain Guintoli έπεσε και εξάρθρωσε την δεξιά κλείδα του. Αυτή τη φορά όμως το ατύχημα δεν έγινε στη πίστα από κάποια πτώση, κάποιο επικίνδυνο highsiding η κάποια άτσαλη έξοδο αλλα………..απο πτώση με ποδήλατο.

sylvain-guintoli-aprilia-racing

Είναι γνωστό πως οι αθλητές αγώνων ταχύτητας, εκτός από το μοτοκρός αρέσκονται να προπονούνται κάνοντας ποδηλασία .Αν και είναι λιγότερο επικίνδυνο αρκετές φορές στο παρελθόν  έχουν σημειωθεί τραυματισμοί όπως συνέβη στον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή Troy Bayliss όταν  πετάχτηκε από το ποδήλατο του μετά από  χτύπημα ενός φρεατίου στο Montecarlo το 2008.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου ο Guintoli θα είναι στη Μόσχα με την ομάδα του και οι γιατροί της Clinica Mobile θα αξιολογήσουν εκεί  την κατάσταση του και θα αποφασίζουν κατά πόσον ή όχι θα είναι ικανός να συμμετάσχει στους αγώνες.

Guintoli έχασε το προβάδισμα στην κατάταξη WSBK από  τον Tom Sykes κατά τη διάρκεια του προηγούμενου αγώνα στην  Imola, όταν ο Γάλλος εγκατέλειψε  στον 1ο αγώνα λόγο τεχνικού προβλήματος στην Aprilia του και στο 2ο αγώνα πήρε μια τρίτη θέση, ενώ ο αναβάτης της Kawasaki πήρε δύο νίκες.

«Την περασμένη Κυριακή είχα ένα ατύχημα με ποδήλατο και εξαρθρώθηκε η κλείδα μου. Μετά από πολλές σκέψεις, πήρα την απόφαση να πάμε στη Μόσχα. Πρόκειται να είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση και ένα  πολύ οδυνηρό Σαββατοκύριακο, αλλά ο στόχος μου είναι να παλέψουμε για το πρωτάθλημα », είπε ο αναβάτης της Aprilia.

sylvain-guintoli-aprilia-racingb

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events