25 April 2024
MiniGP - Mini MotoΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Πάλεψε στο Brno o Νότης Παπαπαύλου. Έδωσε μάχη για μια θέση στο βάθρο!

Ο Νότης Παπαπαύλου που υποστηρίζεται από την CWM FX (μέλος του CWM Group of Companies) και αγωνίζεται στο Κύπελλο Moriwaki 250 Junior Cup (περιλαμβάνει 14 Αγώνες σε διάσημες πίστες 6 χωρών), ολοκλήρωσε την αγωνιστική του παρουσία στο θεσμό με καλή εμφάνιση στη διάσημη πίστα του Brno στην Τσεχία.

notis-brno-2014-moriwaki_04

Συγκεκριμένα, ο 14χρονος οδηγός ενώ στις Ελεύθερες Δοκιμές στο βρεγμένο ήταν 7ος, στις Κατατακτήριες που έγιναν σε στεγνή πίστα αντιμετώπισε προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα του και έμεινε στην 16η θέση. Στον πρώτο από τους δύο Αγώνες της ημέρας πάλεψε και κέρδισε τελικά 5 θέσεις. Στον δεύτερο Αγώνα με καλύτερη ρύθμιση της μοτοσυκλέτας έδωσε μεγάλες μάχες και βρέθηκε στην 3η θέση σε κάποια φάση του Αγώνα. Τελικά τερμάτισε 9ος με τις διαφορές όλων να είναι πολύ μικρές, όπως συμβαίνει συνήθως στις κατηγορίες μικρού κυβισμού. Η βελτίωσή του σε χρόνους ταχύτερου γύρου και η μαχητικότητά του είναι στοιχεία που του επιτρέπουν να κοιτά το μέλλον με αισιοδοξία. Επόμενη αγωνιστική του υποχρέωση είναι η συμμετοχή στον παγκόσμιο τελικό του Red Bull MotoGP Rookies Cup που θα γίνει στην Ισπανία στα μέσα Οκτωβρίου.

notis-brno-2014-moriwaki_02

Ο νεαρός οδηγός Nότης Παπαπαύλου, είπε:

«Έδωσα όλες μου τις δυνάμεις στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς και πάλεψα για το βάθρο. Το ύψος μου δεν με βοηθάει σε καλή τελική ταχύτητα και έτσι στις ευθείες έχανα ό,τι κέρδιζα στις στροφές. Είμαι χαρούμενος που έζησα την εμπειρία αυτών των αγώνων σε τόσες πολλές πίστες και θέλω να ευχαριστήσω τη cwmfx.com για την στήριξη στην Ολλανδία και την Τσεχία, καθώς και όλους τους υποστηρικτές μου στο ξεκίνημα της προσπάθειας που κάναμε με την οικογένειά μου φέτος. Θα συνεχίσω να προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς».

notis-brno-2014-moriwaki_01

Από την πλευρά της CWM Group of Companies, ο Διευθύνων Σύμβουλος Aντώνης Κωνσταντίνου δήλωσε:

«Ο Νότης Παπαπαύλου αγωνίστηκε με την Ελληνική σημαία σε μια πίστα που πριν λίγο καιρό αγωνίστηκε και η ομάδα μας (σ.σ. LCR Honda) στο MotoGP. To πιο σημαντικό είναι ότι έδωσε μάχη και απέκτησε αγωνιστικές εμπειρίες που μπορούν να τον βοηθήσουν στο μέλλον. Ελπίζω τα επόμενα χρόνια να τον δούμε και στα Grand Prix του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Rookies Cup».

notis-brno-2014-moriwaki_03 notis-brno-2014-moriwaki_05

Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ MORIWAKI JUNIO CUP 2014notis-brno-2014-moriwaki_06

Σημείωση: Η CWM FX μπήκε ως βασικός υποστηρικτής της ομάδας LCR σε τρεις αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος αυτή τη χρονιά. Η συνεργασία μεταξύ της CWM FX και της LCR HONDA MotoGP™ Team επικυρώθηκε επισήμως στο Ολλανδικό TT Assen MotoGP™ με τον γερμανό αναβάτη τής LCR Stefan Bradl στις 28 Ιουνίου 2014. Στο τέλος της σαιζόν του 2014 για το MotoGP, η LCR Honda “πατάει γκάζι” για το 2015, χρονιά κατά την οποία θα ισχυροποιηθεί η συνεργασία της με την CWM, καθώς η ονομασία της εταιρείας θα προστεθεί στον τίτλο της LCR.

Σημείωμα για τη CWM FX: Η CWM FX είναι μία ομάδα έμπειρων επαγγελματιών του χρηματοπιστωτικού κλάδου με έδρα στο χρηματοοικονομικό κέντρο του Λονδίνου (City of London) η οποία σύντομα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της και από το γραφείο της στην Ελλάδα. Η εταιρεία με ειδίκευση στις συναλλαγές στην αγορά συναλλάγματος (Forex) και τις επενδύσεις, προσφέρει στους πελάτες της βασικές αρχές εντιμότητας, ακεραιότητας και διαφάνειας για τις επενδυτικές στρατηγικές τους.

Η CWM FX σε συνεργασία με τη Leverate Financial Services Ltd, είναι επίσημα αδειοδοτημένη και πλήρως ελεγχόμενη χρηματοοικονομική υπηρεσία από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου και διέπεται από την οδηγία για Αγορές χρηματοπιστωτικών Μέσων (MiFID). Η οδηγία για MiFID εκδόθηκε από την Ευρωπαϊκή Ενωση (ΕΕ) με σκοπό να ρυθμίζει τις αγορές χρηματοπιστωτικών μέσων για την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών και άλλων δραστηριοτήτων εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (EΟΧ). Η CWM FX έχει υιοθετήσει και τηρεί απόλυτα τις κατευθυντήριες οδηγίες της MiFID προσφέροντας ελεύθερα επενδυτικές και παρεμφερείς υπηρεσίες σε όλο τον ΕΟΧ. Επιπρόσθετα, η CWM FX είναι αδειοδοτημένη από τους περισσότερους ρυθμιστικούς οργανισμούς της ΕΕ εξασφαλίζοντας την ασφαλή και ταχύτατη εμπειρία συναλλαγών. http://www.cwmfx.com

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events