19 April 2024
EnduroΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Πανσεραϊκό Επαθλο 2013, 1ος αγώνας, 31/3/2013

Όλοι συμφώνησαν ότι είναι μια πολλή καλή ημέρα για enduro έτσι 41 αθλητές πήραν εκκίνηση στον 1οΑγώνα Πανσερραϊκού Επάθλου.
__1__EXPERTΤο ωράριο τηρήθηκε επακριβώς και ώρα 11:00 η πρώτη μοτοσυκλέτα ήταν στην εκκίνηση. Σε μία πολύ όμορφη πλαγιά με γρασίδι που ήταν ειδική δοκιμασία οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Στην Expert το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, όπου το νέο αίμα που αντιπροσώπευε ο Τσιάγκος Σταύρος ο ανταγωνιζόταν, με τους έμπειρους αθλητές όπως ο Μπουρτζόπουλος Νικόλαος, ο Λιούγκας Γιώργος, ο Βαλής Απόστολος, αθλητές με πανελλήνιες περγαμηνές. Οι χρόνοι γύρο με τον γύρο έπεφταν αλλά ο Τσιάγκος ήταν ποιο σταθερός σε ένα τερέν που τον ευνοούσε με αποτέλεσμα να στεφθεί νικητής στην μεγάλη κατηγορία. Ο Μπουρτζόπουλος Νίκος ήταν δεύτερος με χρόνους που βελτίωνε σε κάθε γύρο. Ο Λιούγκας Γιώργος που στον τελευταίο γύρο έκανε και τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας με 01:59,913 αλλά για 0,482” έμεινε στην τρίτη θέση . Ακολούθησαν σε μία μονομαχία που κρατά χρόνια με νικητή στην τέταρτη θέση τον Καντίδη Νικόλαο και τον Χατζή Κώστα στην πέμπτη θέση. Την εξάδα έκλεισε ο Δαουλτζής Γιώργος πολύ κοντά και αυτός στους χρόνους. 1__1__EXPERT

Στην 1 κατηγορία είχαμε το ίδιο σκηνικό με την Expert o μάχη ήταν διαρκείς μεταξύ του Σαμαρά Σάκη ( νέο αίμα) με τον έμπειρο Τότσιο Γιώργος με την επικράτηση του νεαρού με διαφορά 1,885” που με τους χρόνους που είχε μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στην Expert . Την τρίτη και τέταρτη θέση μοιράστηκαν δύο φίλοι ο Χαρτούδης Βαλάντης και ο Πάππος Κώστας. Πέμπτος ο Μπαδέκας και έκτος η μεταγραφή της ΛΑΜΣ από την Μυτιλήνη ο Βύρας Κώστας.

Στην 2 κατηγορία η εμπειρία επικράτησε με πρώτο τον Χάλαρη Γιώργο. Στην δεύτερη θέση ο Βραμπάκης Ιωάννης μπροστά από τον Κιριζόπουλο Βασίλη σε μια εσωτερική μάχη της Oινούσας. Ακολούθησαν οι Παπαδόπουλος Παναγιώτης και Κακιούσης Βασίλειος από τον ΑΜΟΛ.

2 1Στην 3 κατηγορία ο ανταγωνισμός μεταξύ των Τότσιου Γιώργου και Ιωαννίδη Σπύρου ανέδειξε νικητή τον πρώτο με διαφορά 0,385” .την Τρίτη θέση κατέλαβε ο Λίλλης Κυριάκος.

Ο αγώνας έχε εννέα συμμετοχές εκτός από τους Σερρών, από Θεσσαλονίκη (ΚΑΚΙΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΟΥΡΚΟΥΤΕΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΠΑΤΣΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΟΥΤΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΚΑΛΟΧΩΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ) , Δράμα (ΑΒΡΑΑΜ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΑΒΡΑΑΜ ΙΩΑΝΝΗΣ που στον δεύτερο γύρο εγκατέλειψε λόγω ατυχήματος στο πόδι του η ΛΑΜΣ του εύχεται καλή ανάρρωση), Τυχερό (ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ) και Χαλκιδική (ΧΗΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ) που τίμησαν το έπαθλο αυτό.
____1
Η ΛΑΜΣ ευχαριστεί όλους αυτούς που έκαναν το Πανσερραϊκό Έπαθλο πραγματικότητα και δίνει ραντεβού για τον 2ο αγώνα την 02 Ιουνίου.

Με εκτίμηση
ΛΑΜΣ

__

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events